ХАОС У "ЗВЕЗДАМА ГРАНДА": Бекута тражила диплому Вики Миљковић, Цеца им жестоко одбрусила - прикључили се и остали чланови жирија

Новости онлајн

17. 10. 2021. у 09:20

ЈОШ једна епизода популарног такмичења "Звезде Гранда" довела је до новог хаоса и сукоба међу члановима жирија, а и овај пут једни од актера су били Светлана Цеца Ражнатовић и Драган Стојковић Босанац.

ХАОС У ЗВЕЗДАМА ГРАНДА: Бекута тражила диплому Вики Миљковић, Цеца им жестоко одбрусила - прикључили се и остали чланови жирија

Фото: Принтсцреен/Јутјуб/Grand News Tv Grand

Овај пут Цеца је стала у заштиту своје куме Вики Миљковић, те жестоко одбрусила Босанцу, али и Ани Бекути!

Босанчев коментар да кандидат Ђорђе Жунића пева као да има врућ кромпирић у грлу, запарао је уши Цеци која је замолила композитора да објасни значење тог израза:

- То је једна аликвота у гласу која чини непријатну боју која се не може преправити. За музички неписмене се зове ''кромпирић'".

- Ако и треба да научи нешто неће на Гуглу сигурно већ у књигама - поручила Вики Босанцу, када је стала на страну куме Цеце због чега је добила епитет дрвеног адвоката.

- Виолета никако да видимо твоју диплому да проверимо шта си ти читала - била је оштра Бекута према певачици која је одговорила да ће то учинити након што она и Босанац донесу своје дипломе.

Ана је вршила притисак на Вики да одговори које године и где је завршила Академију па је занимало како је успела да учи и да се бави певањем. 

Вики је објаснила да је средњу музичку школу завршила у Нишу, а затим Академију у Приштини. И таман кад је хтела да појасни још тога, умешала се Цеца

- Шта им се ти правдаш? Нек донесу они своје дипломе. Ана јако си непријатна. Вики и треба да се хвали кад је завршила - рекла је певачица.

Босанац је са друге стране рекао како у његову диплому сви могу да имају увид јер стоји и код њега кући али и у згради јавног сервиса.

- Завршио сам основну, па гимназију па Економски факултет. Али сам се увек бавио музиком и пензионисан сам као музички уредник.

(МОНДО)

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

ЗОВЕ СЕ УВАЦ: Амбасадор Египта најдражег љубимца усвојио је у Србији

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)