ТОШЕ ПРОЕСКИ ЈЕ НАЈВИШЕ ВОЛЕО ОВУ ЖЕНУ: Њене поруке дуго су чуване у певачевом телефону - данас је удата и има сина (ФОТО)

Новости онлајн

16. 10. 2021. у 12:10

ПРЕ 14 година цела Србија и регион занемели су пред вешћу да је трагично настрадао македонски певач Тоше Проески.

ТОШЕ ПРОЕСКИ ЈЕ НАЈВИШЕ ВОЛЕО ОВУ ЖЕНУ: Њене поруке дуго су чуване у певачевом телефону - данас је удата и има сина (ФОТО)

Фото М. Анђела

Детаљи о животу човека ког је волео цео регион не престају да интригирају јавност, а ово је жена за коју се сматра да је била његова једина права љубав.

Манекенка Благица Бети Мицова и Тоше Проески упознали су се 1998. године.

Данас је удата и има сина.

Њихова веза трајала је до почетка 2002. године, под притиском популарности је прекинута. Након његовог евровизијског наступа 2004. године поново су се помирили, па прекидали... Везу су завршили 2006. године.

Ипак, пријатељи Тошета Проеског кажу да су њих двоје увек били у контакту, да јој је Тоше слао карте за све своје концерте. Писало се чак да су њихове поруке чуване у Тошетовом телефону и неколико година након трагичног удеса. 

-  Знам да јавност жели да зна детаље моје љубави са Тошом, али ниједном до сада нисам дала интервју и нисам открила нашу приватност. То ће тако остати заувек - рекла је Благица у интервјуу за македонске медије 2014. године.

 

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

Романа Панић у шетњи на савском кеју у Београду

 

(Најжена)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)