ТОМА МЕ НИЈЕ ОПЕВАО НИ У ЈЕДНОЈ ПЕСМИ: Сузана Манчић о односу са легендарним певачем - "Није био заљубљен у мене"

Новости онлајн

16. 10. 2021. у 11:47

Недавно се навршило пуних тридесет година од смрти највећег боема, Томе Здравковића, о чијем животу је снимљен и филм који из дана у дан одушевљава публику у биоскопима.

ТОМА МЕ НИЈЕ ОПЕВАО НИ У ЈЕДНОЈ ПЕСМИ: Сузана Манчић о односу са легендарним певачем - Није био заљубљен у мене

Фото: Принтсцреен

Част да познаје овог уметника, певача и легенду народне музике имала је и Сузана Манчић, која је с Томом често ишла на турнеје.

- Тому сам знала баш добро, јер смо наступали заједно. Водила сам програме на концертима, али сам и певала са њим. То је било моје златно време. Крајем осамдесетих била сам гошћа на његовој турнеји по бившој Југославији. Све градове смо заједно обишли - присетила се Сузана.

Водитељка тврди да је певач крио од својих пријатеља и сарадника да има рак бешике.

- Нисам знала да је болестан. Крио је то и носио је своју муку достојанствено. Осећала сам да је често напет, али нисам знала да је такав јер је болестан. Увек се трудио да сваки концерт одради са душом, баш онако како је публика од њега и очекивала. Драго ми је што сам имала част да наступам са великаном какав је био Тома.

Без обзира на то што је важила за једну од најлепших девојака у бившој Југославији, Сузана каже да Здравковић није био заљубљен у њу.

- Тома ми се никад није удварао. Он је своје љубави углавном описивао у песмама, а ни у једној није опевао Сузану - рекла је водитељка.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

Романа Панић у шетњи на савском кеју у Београду

 

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)