ПРИЖЕЉКУЈЕМ ТРЕЋЕ ДЕТЕ: Сека Алексић проговорила о плановима за још једну бебу

Novosti online

16. 10. 2021. у 11:00

ПЕВАЧИЦА Сека Алексић са свима је поделила детаље свог живота, а о једној ствари везаној за њен изглед данима се прича. Оно што је свакако велика промена код певачице, јесте њена нова фризура.

ПРИЖЕЉКУЈЕМ ТРЕЋЕ ДЕТЕ: Сека Алексић проговорила о плановима за још једну бебу

Фото: Инстаграм

- Ово је старо-нова фризура, дошло ми је да се тако ошишам и задовољна сам. Када сам одабрала овај стајлинг, схватила сам да морам да променим и фризуру.

Делује да си баш смршала и довела фигуру до савршенства?

- Ма какво савршенство! Смршала јесам, али тек сам на путу до савршенства (смех).

Колико сте смршали?

- Десет килограма. Не могу да кажем како је мој рецепт за губљење килограма то што трчим за децом, нити то што сам пробушила кашику, већ то што сам се посветила здравој исхрани. Не изгладњујем се, не држим дијете, већ се само квалитетно храним и водим рачуна. У једном тренутку сам претерала са килажом јер обожавам да спремам, као и свака права домаћица, па сам тако по цео дан кувала, месила хлеб. Онда, с друге стране таман смршам, онда останем трудна, онда када се породим, почнем да једем и тако укруг...

Да ли је сада на реду још једно дете?

- Ко зна, ја прижељкујем! Знате да је код мене вантелесна оплодња и да то мора темељно да се испланира, али видећемо следеће године, ако Бог да. Ја желим још деце, троје најмање.

Имате доста гардеробе, шта радите са њом, поклањате или...?

- Наравно да поклањам. Све што обучем једном, два или три пута, поклоним. Имам пуно рођака, пријатељица... Без везе је гомилати и чувати ствари. Ви не знате која је то радост када им кажем: Долазите код мене да бирате гардеробу. То радим од срца и драго ми је да могу да их усрећим.

Направили сте прави рај у дворишту. Да ли имате времена да уживате у њему?

- И зими и лети је рај, само у другим бојама. Мени није важно да ли сам у Пазови или у Неготину код Вељкових родитеља. Волим да сам у кругу породице, свеједно да ли уже или шире.

Да ли калкулишете око нових песама, спотова и албуме?

- Ништа не калкулишем, нити ја то знам. Не водим финансије, њих води мој муж. Кад бих ја водила финансије, одавно бих пропала. Наравно, договарамо се око свега и комуницирамо, али он води све око тог дела посла.

Да ли пијете кафу са комшијама?

- Наравно да пијем кафу са комшијама, највише са мајком Јакијевог друга, али сам са свим суседима у добрим односима. У Пазови су људи срчани и дивни.

Да ли вас комшије често испитују о колегама, о ситуацији на естради?

- Нико ме никада ништа не пита о познатима. Никада људи не питају, верујте ми, никада ме нису питали ни за једног колегу. Ми причамо о емисији коју ја водим, њих то занима, како да кувају, да им дам неке рецепте, али их естрада не занима.

(Ало)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

БОНУС ВИДЕО:

KAD CECA NAPRAVI STORY: Svetlana Ražnatović i njena instagram "priča"

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)