ЏОНИ ДЕП 19. ОКТОБРА У БЕОГРАДУ: Славни глумац долази у престоницу на промоцију првог анимираног серијала произведеног у Србији

В. Н.

16. 10. 2021. у 08:25

ХОЛИВУДСКИ глумац Џони Деп (58) долази у Београд 19. октобра поводом промоције првог анимираног серијала произведеног у Србији.

ЏОНИ ДЕП 19. ОКТОБРА У БЕОГРАДУ: Славни глумац долази у престоницу на промоцију првог анимираног серијала произведеног у Србији

Фото ЕПА

Серијал је рађен у продукцији Archangel Digital Studio Милоша Биковића, а креирао га је италијански Iervolino Studios (IES), који ће том приликом и свечано отворити свој студио у српској престоници.

Фото ATA Images

- Једва чекам да са Џонијем Депом и Милошем Биковићем као нашим стратешким партнером, представимо јавности у Србији оно на чему смо радили протеклих годину дана - рекао је италијански продуцент Андреа Иерволино и додао да је ово први пут да један холивудски глумац учествује у продукцији краткометражних анимираних садржаја, што је додатна потврда да је овај формат будућност филма и да су на правом путу.

Прва сезона првог анимираног серијала креираног у Србији, од 54 епизоде најквалитетнијег садржаја за децу и све љубитеље анимације, биће ускоро доступна на стриминг платформама широм света, најавили су из продукције.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)