ДАРКО ЛАЗИЋ ЈОЈ ДУГУЈЕ 950.000 ДИНАРА: Огласио се адвокат Ане Севић и открио - Извршитељ води поступак!

Novosti online

15. 10. 2021. у 00:57

ПЕВАЧ Дарко Лазић је у недавној исповести проговорио о односу са обе бивше партнерке, Аном Севић и Марином Гагић, те истакао да Севићевој више не дугује ништа везано за алиментацију за заједничку ћерку Лорену.

ДАРКО ЛАЗИЋ ЈОЈ ДУГУЈЕ 950.000 ДИНАРА: Огласио се адвокат Ане Севић и открио - Извршитељ води поступак!

Фото: Инстаграм

Штавише, истакао је и да су у сјајним односима, те да више немају никакав судски процес. Овим поводом огласио се Анин правни заступник Миша Петровски. Како адвокат тврди, истина је дијаметрално другачија. Лазић, наводно, Ани још увек дугује 950.000 динара.

- Против Дарка смо поднели кривичну пријаву након које је уплатио половину заосталих алиментација до марта 2020. године. Од тада до данас пуних 19 месеци није плаћао алиментације, па дуг сада износи 950.000 динара - рекао је правни заступник.

Како је даље објаснио, Дарко је наводно требало да уплати заостале алиментације кроз одређени временски рок, али то није учинио.

- Он је одлуком суда био у обавези да плаћа месечно 50.000 динара за потребе алиментације. Како то није чинио, извршитељ води поступак тренутно и ми ћемо кроз извршење наплатити потраживање - истакао је Петровски.

Фото: Инстаграм

Подсетимо, Дарко је у својој изјави о алиментацији рекао:

- Ани сам платио целу алиментацију. Ана и ја више нисмо ни на суду, океј смо, чак и више него океј, нормално све. Не знам одакле Марини сад да њој нешто дугујем, потегла је причу да не плаћам редовно, не виђам дете, не контам зашто. Имам сваку уплатницу, имам све преко рачуна, не контам шта особа хоће да постигне осим што зна да сам слаб на те ствари и хоће да ме подстакне да се ја изнервирам и направим неки други хаос.

Фото: Инстаграм

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)