КАЊЕ ВЕСТ “НА АПАРАТИМА”: Страствен пољубац Ким Кардашијан и познатог заводника који дамама слама срца (ВИДЕО)

Novosti online

13. 10. 2021. у 00:19

СТАРЛЕТА Ким Кардашијан (40) и комичар Пит Дејвидсон (27) пољубили су се током скеча као Аладин и Јасмин, у емисији "Saturday Night Live", а због Кардашијанкиних шала које нису звучале пријатно многи су шокирани.

КАЊЕ ВЕСТ “НА АПАРАТИМА”: Страствен пољубац Ким Кардашијан и познатог заводника који дамама слама срца (ВИДЕО)

Фото: АП

Кардашијанка је гостовала у популарном шоу програму где је имала и свој духовити монолог, скечеве попут "Народног суда", "Лото извлачење" и "Јасмин и Аладин".

У Кардашијанкином случају она као Јасмин је била, како многи коментаришу, веома зла и груба према Аладину, ког је у скечу играо Пит.

- Осећаш ли се самосвесно јер сам ћерка султана, а ти си само ниски улични пацов? - Јасмин пита Аладина.

- Да ли се плашиш јер сам пријатељ са гомилом богатих познатих личности, а твој једини пријатељ је мајмун? - питала је Кардашијанка као Јасмин Аладина.

Затим, након што дух удовољи Аладину жељу за већим полним органом, Јасмин пита Аладина: "Хоћеш ли ме пољубити или не?", након чега почињу да се љубе.

“Како га је понизила", "Опа, какав пољубац!", "Не знам коме је ово смешно", "Кање на апаратима", "Мени је ово супер", "Модерна верзија Аладина ми се не допада", "Ким у емисији испрозивала целу породицу, па и Аладина", неки су од коментара.

(Телеграф.рс)

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)