ДА ЛИ ЈЕ КРАЈ? Глумац Тихомир Станић се огласио после вести да се разводи

Novosti online

03. 10. 2021. у 21:35

У МЕДИЈИМА се појавила вест да се Тихомир Тика Станић разводи од супруге Јелене. Глумац се сада тим поводом огласио.

ДА ЛИ ЈЕ КРАЈ? Глумац Тихомир Станић се огласио после вести да се разводи

Тихомир Станић / Фото В. Данилов

- То нема везе са животом. Никакве. Глупости, не разводим се. Баш неко жели да ми уништи дан таквим измишљеним причама - рекао је Тика Станић.

Подсећамо, Тихомир Станић са Јеленом има ћерку Софију, а пре садашње изабранице већ је био у једном браку, о чему је пре неколико месеци говорио.

- Мој брак пре овог није био неуспешан. Био је успешан, само је трајао десет година. Јако је успешан био, и сад сам у јако добрим односима са бившом женом. И после сам ишао у Белгију. Десило се тако да се завршио тај брак. Упознао сам Софијину мајку, па сам се заљубио, зато је тај брак прекинут - рекао је Тика почетком ове године у емисији "Шок ток", споменувши и ћерку Софију, док поред ње има и наследницу Милену.

- Јелена, моја садашња партнерка, неће да се уда за мене. Недавно сам је поново запросио, одбила је. Упознали смо се на аеродрому. Постоји и снимак чак кад је упознајем! Рекли су ми: "Види, како је лепа девојка", и ја приђем. Неко из екипе која је била са мном је снимио то, имам и дан данас то - рекао је глумац тада.

Запратите Нпортал на Фејсбуку

БОНУС ВИДЕО - Дарко Лазић потврдио везу са Барбаром

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)