ОВО ЈЕ ПОЗАДИНА ЦЕЦИНОГ И ЛАЋИНОГ СУКОБА: "Једне ноћи наногица ми је послала поруку, ту је настао мој револт!" (ФОТО)

Novosti online

29. 09. 2021. у 16:05

ПЕВАЧИЦА Светлана Ражнатовић данас је дошла на Ново гробље, како би на вечни починак испратила пријатељицу Марину Туцаковић, међутим брзо је уследила непријатност.

ОВО ЈЕ ПОЗАДИНА ЦЕЦИНОГ И ЛАЋИНОГ СУКОБА: Једне ноћи наногица ми је послала поруку, ту је настао мој револт! (ФОТО)

Фото: Инстаграм laccaofficial/Принтскрин ТВ Прва

Према писању медија, Маринин син Милан Лаћа Радуловић у једном тренутку пришао је Светлани Ражнатовић и Саши Матићу, које је замолио да напусте Ново гробље, те су ћутке, пре него што је сахрана званично завршена, Цеца и Матић отишли.

Позадина Лаћиног и Цециног сукоба почела је када је син Марине Туцаковић јавно рекао да ће тужити Цецину продукцијску кућу, због новца, који му није исплатила, као аутору песама за њену ћерку Анастасију.

А поводом читаве ситуације, својевремено се огласила и покојна Марина Туцаковић, која је открила да за поступке њеног сина одговара он сам, док она може да стоји само иза својих ставова и речи.

Фото: Ђ.Б.

 

Фото: Н. Павићевић

 

- Мени Лаћа није направио ниједан проблем са певачима због свега што је износио јавно. То је његова ствар, нек пише по друштвеним мрежама шта хоће, у том погледу он је потпуно другачији од мене. Ја се не изјашњавам, а он нека прича. То што је причао да иде на суд са Цецом и да ју је тужио, нема ништа од тога. Ма какав суд? Да ли је то рекао у афекту не знам, али што се тиче тужбе са Цецом, то не постоји. Ја му стално кажем: "Сине мој, треба да направиш неки компромис, немој све брзо и тако...", али не вреди, он све ради усијане главе, зато не могу да утичем на њега, више није мали. Сарађујемо са истим певачима, али није ми направио ниједну свађу, нити непријатност. Ја сам се после тих његових испада у јавности и по друштвеним мрежама чула са Цецом, радим јој песме, али ништа о њему нисмо причале. Не улазим у те његове проблеме, ја сам ја, а он је он - јасно је истакла Марина.

Фото: Ђ.Б.

 

Милан Лаћа Радуловић се никад није либио да свој став по питању Светлане Ражнатовић искаже јавно на свом Твитер налогу, а тако је и пре неколико месеци прозвао Ражнатовићеву.

Написао је да више не може да ћути, те да је ушао у расправу са певачицом због новца, којој је, како каже, било скупо да плати његове песме.

- Да се разумемо. Јер не могу више да кријем информације: Једне ноћи, Наногица је послала мени поруку: Мени је то скупо ко Марина! Пре тога, трошковник сам трипут испоставио. Све би то било прихватљиво, да нисам потцењен и увређен на нивоу:

"Скупо ми ко мајка", усред мермера Љутице Богдана 3. Ово нема везе са правдом. Нема везе са случајем. Има везе с тим да је моја мајка била скупа. Ту је мој револт настао. А сад креће правда. Ах! Скупо ће коштати њена каријера. Кад јој Вајаж буде радио цео албум - написао је текстописац Лаћа на Твитеру, користећи израз "наногица" - истичући певачицину кућну адресу.

Марна Туцаковић и Светлана Ражнатовић раније су добро сарађивале. Познато је да је Марина написала велики број Цециних највећих хитова. Милан Лаћа Радуловић, с друге стране, написао је песму "Ране" за Цецину ћерку, певачицу Анастасију Ражнатовић.

ИПАК НЕШТО ИМА Огласио се Маринин син о наводном терању Цеце

(Пинк.рс)

БОНУС ВИДЕО:

Tužna povorka krenula - Sahrana Marine Tucaković

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)