САХРАЊЕНА МАРИНА ТУЦАКОВИЋ: Лаћа и Фута сломљени од бола, испунили јој последњу жељу (ФОТО/ВИДЕО)

Н.Павићевић/Ђ.Букић

29. 09. 2021. у 11:07 >> 13:07

МАРИНА Туцаковић сахрањена је данас на београдском Новом гробљу. На челу поворке крст је понео певач Данијел Павловић, док су ковчег носили Жика "Зана" и Оливер Мандић.

САХРАЊЕНА МАРИНА ТУЦАКОВИЋ: Лаћа и Фута сломљени од бола, испунили јој последњу жељу (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Ђ.Б./ Н.П.

Марини је испуњена последња жеља, да буде сахрањена поред сина Милоша, а не у Алеји заслужних грађана.

На вечни починак испратили су је супруг Александар Радуловић Фута и син Милан Лаћа Радуловић, који су апеловали на јавност да због неповољне епидемиолошке ситуације сахрани присуствују само најближи чланови породице и неколико блиских пријатеља.

Обезбеђење је све време шетало поред капеле, а Александар Радуловић Фута примао је саучешће са маском на лицу.

 

Многе познате личности стигле су да познату хитмејкерку испрате на вечни починак.

Сахрани су присуствовали певач Оливер Мандић, као и кума Марине Туцаковић Маријана Петровић, Јелена Карлеуша, Жељко Јоксимовић, Јелена и Жика из групе "Зана", Саша Матић, Светлана Цеца Ражнатовић, Дамир Хандановић, Мина Костић и други.

Светлана Цеца Ражнатовић стигла је на Ново гробље у пратњи обезбеђења, обучена у црнину и са венцем белих ружа.

Како јављају репортери "Новости", током сахране Фута и Лаћа су замолили певаче и окупљене познате личности да оду, како би испоштовали њихову жељу да због епидемиолошке ситуације сахрани присуствују само најближи.

 
 
 
 
 

У капели на Новом гробљу већ се налази Маринин ковчег прекривен црвеним ружама, уз емотивну поруку на сандуку, којом се од вољене супруге и мајке опраштају Фута и Лаћа, као и стара фотографија на којој је Марина широког осмеха, тера на сузе.

Фото: Н. Павићевић

 

Подсећања ради, Марина је после дуге и тешке болести преминула у недељу 19. септембра у КБЦ "Др Драгиша Мишовић", а за живота изразила је жељу да буде сахрањена поред сина Милоша, а не у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)