МАРИНА ВИСКОВИЋ О СВОМ ИЗГЛЕДУ: А када изађе у провод са овим претерује

Novosti online

29. 09. 2021. у 00:04

ПОПУЛАРНА певачица Марина Висковић проговорила је о свом изгледу и открила шта је променила и кориговала, као и с чим претерује када изађе у провод.

МАРИНА ВИСКОВИЋ О СВОМ ИЗГЛЕДУ:  А када изађе у провод са овим претерује

Фото: Инстаграм

- Најсрећнији тренуци су ми управо сада, јер сам се суочила са свим својим страховима и победила их. Некако сам одрасла преко ноћи и себе заувек ставила на прво место, најтежи тренуци су иза мене, емотивни слом и корона, осећала сам се беспомоћно, а то је најнижа вибрација - каже Марина и додаје како је коначно својој публици допустила да је на друштвеним мрежама виде у правом светлу.

- Дозволила сам својој публици да ме упозна и да прихвати мој хумор, искреност и спонтаност, јер ја не волим фолирање и досадне људе који су по шаблону. Желим да будем то што јесам у сваком тренутку. Видим да је моја публика одушевљена и јако сам срећна због наше интеракције - сматра певачица која је била незадовољна својим уснама и недавно извадила биополимер из њих.

- Желела сам да из усана потпуно извадим биополимер, јер - младост-лудост - кроз смех поручује Висковићева и успут открива шта је рецепт за њен добар изглед.

- Кључ мог доброг изгледа је интензиван тренинг, добар сан и много позитивне енергије. Избацујем снимке из теретане на Инстаграму и морам рећи да сам одушевљена колико ми девојака пише да сам им мотивација и да су кренуле због мене у теретану - изјављује Марина.

Фото Промо

Она додаје да се труди да се ослободи свих порока.

- Нисам неко ко доста пуши и ко ужива у алкохолу, међутим проблем је када изађем, а то је ретко и онда баш претерам са цигаретама, а понекад и са алкохолом. Не знам шта да радим када су сви око мене луди - крос смех истиче певачица и за крај открива на каквим пројектима ради.

- Радим на албуму и морам признати да ће ту бити свега свега, али сам јако поносна на успехе песама које сам избацила претходне године и доста се слушају. Са друге стране, ја сам уметница и не бавим се профитом - закључује Марина.

МОЖДА СЕ НИКАДА И НЕ УДАМ

Марина сматра да је неукусно то што је људи стално питају када ће се удати и када ће родити дете.

- Мислим да су таква питања неукусна, а мој одговор је “Можда сутра, можда никада” - каже она.

(Ало.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)