ЛЕПА БРЕНА И МИРОСЛАВ ИЛИЋ ОЧИ У ОЧИ: Пет сати давали исказ, певачица привукла пажњу издањем у ком се појавила у суду (ВИДЕО)

Novosti online

28. 09. 2021. у 15:39

ПЕВАЧИЦА Лепа Брена појавила се данас у Палати правде, на суђењу Мирослава Илића и његове бивше љубави Мирјане Антоновић, која годинама покушава да докаже да је певач отац њеног сина Девина. Лепа Брена и Мирослав Илић давали су исказ нешто више од 5 сати.

ЛЕПА БРЕНА И МИРОСЛАВ ИЛИЋ ОЧИ У ОЧИ: Пет сати давали исказ, певачица привукла пажњу издањем у ком се појавила у суду (ВИДЕО)

FOTO: Ata images

Лепа Брена најпре је са Мирјаном Антоновић ушла у Палату правде, да би након неког времена изашла из зграде, у пратњи Мирјанине најбоље пријатељице Марисе.

Брена и Мариса отишле су до аутомобила, а потом су се вратиле у суд.

Певачица је на себи имала сиве панталоне, белу блузу, црну кожну јакну и црне чизме, а многи су приметили и фризуру коју је недавно променила, те сада има шишке.

Подсетимо, Антоновићева, с којом је Мирослав Илић био пре 30 година у вези док је истовремено био у браку, на суду је са певачем како би доказала да је Мирослав отац њеног сина Девина.

Мирјана је, иначе, својевремено испричала да је Илићева супруга Гордана главни кривац што се он посвађао с Бреном и Сашом Поповићем.

- Гордана је отерала све људе од њега, посебно није волела Брену и Сашу, јер су се дружили са мном. Убедила га је чак да је Брена кришом хтела да узме чашу из које је пио за ДНК анализу - казала је једном приликом Мирјана.

(Блиц.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)