УПРАВО НА ТВ ПИНК! Почиње “Династија” - серија о којој БРУЈИ РЕГИОН! Узбудљиву причу о тајнама елитне породице пратићете без даха!

Промо

27. 09. 2021. у 21:20

БЕЗ обзира на узраст, готово да не постоји особа на свету која није гледала или бар чула за серију „Династија“.

УПРАВО НА ТВ ПИНК! Почиње “Династија” - серија о којој БРУЈИ РЕГИОН! Узбудљиву причу о тајнама елитне породице пратићете без даха!

Фото: Промо

Без обзира на узраст, готово да не постоји особа на свету која није гледала или бар чула за серију „Династија“.

Иновативна за осамдесете године, „Династија“ је потпуно одушевила гледаоце широм света и с правом стекла титулу најгледаније сапунице свих времена. Драме, интриге, испреплетани љубавни односи и породичне тајне – теме су које сви волимо да гледамо, зар не? Да „Династија“ не губи на популарности ни 40 година касније и да је тематика актуелна и данас, доказ је амерички римејк, а гледаоце ТВ Пинк од вечерас у 21 час, од понедељка до четвртка очекује домаћа адаптација ове популарне серије.

Колико је оригинална верзја ове серије била популарна код нас, показује и песмица која се тих осамдесетих певала док са играо ластиш: „Кристал, Фелон, Семи Џо, то су зене охо-хо, Алексис је права змија то се зове Династија“. Од сада ћете моћи да смишљају нове песме, али уместо Кристал, Фелон, Семи Џо, Алексис, Блејка и осталих добро познатих ликова – упознаће се са њиховим спрским панданима Кристином, Анастасијом, Ана Маријом, Александром, Бранком. Карингтонови од вечерас постају Кадићи, али не брините – основна нит „Династије“ остаје непромењена. Све што је чинило оригиналну верзију популарном, гледаћете и у домаћој верзији „Династије“, али наравно, прилагођено нашем поднебљу.

Један од највећих пословних магната у Србији Бранко Кадић растрзан је између садашње жене Кристине, бивше жене Алексис, сина Стефана који се бори са својом сексуалношћу, ћерке Анастасије која има велике амбиције у пословном свету, пословног супарника Војина и Кристининог бившег дечка Момчила који ради у његовој фирми. Бранко је готово увек на ивици колапса у пословном свету, али волшебно се извуче сваки пут. Оно у чему се Бранко не сналази баш најбоље су породични односи – и из тога се рађа сва та драма коју толико волимо.

Ова породична мелодрама базира се на константним препрекама на путу ка љубави и прихватању, тако да се породица Кадић суочава са разводима, преварама, покушајима убистава, отмицама беба, нестанцима и појављивањем изгубљених чланова, као и честим венчањима. Пословни свет представља друго поље интрига које јунаке доводи у животне опасности и међу мафијашке обрачуне. Свет раскоши, колико год се чинио примамљивим, узима данак, те Кадићи никад немају мира.

Нећемо вам рећи да не смете пропустити домаћу адаптацију „Династије“ – то већ и сами знате. Рећи ћемо вам да од вечерас у 21 час, од понедељка до четвртак, будете уз ТВ Пинк и да закорачите у гламурозни свет и узбудљиве, али турбулентне животе породице Кадић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)