КАКО ЗАНА БЕЗ ЗАНЕ? Жика проговорио о дугогодишњем сукобу са првом певачицом чувеног бенда

Novosti online

27. 09. 2021. у 00:06

ЈЕЛЕНА и Зоран Живановић Жика открилу све детаље своје каријере, али и међуљудских односа међу бившим члановима. Жика се дотакао и прве певачице чувеног бенда, Зане Нимани.

КАКО ЗАНА БЕЗ ЗАНЕ? Жика проговорио о дугогодишњем сукобу са првом певачицом чувеног бенда

Фото Ненад Марјановић

- Сваки растанак са сваком певачицом био је ужасан стрес, јер си морао да се захвалиш на сарадњи... Двоумим се да ли ћу то једног дана објавити у некој форми, тренутно то чувам за себе, али то зна Јелена и неки блиски људи. Зана и ја смо сада океј, али једно време нисмо разговарали, био је то први растанак са певачицом у групи, издала је соло албум, што није прошло много запажено. Она је у Канади са својим мужем, има ћерку, посећивао сам је, али сувише је компликовано да она дође на концерт и мислим да се то појављивање неће десити апсолутно никада. Можда је то и добро, нека остане како је, људи то памте на свој начин, и то је сасвим океј – прича Жика, па додаје:

- Нема ту неке велике филозофије, ја сам такав човек, идем даље и радим свој посао. Те песме ће отпевати неко други. Како "Зана" без Зане? Како Звезда без Џаје? Зана Нимани је прва певачица овог бенда, али она је само једна од четири певачице која је певала у бенду. И остале су отпевале велике хитове – каже оснивач групе "Зана".

Фото Горан Шкондрић

- Питам се да ли би била велика фама да се "Зана" није звала "Зана" – убацила се Јелена, а Жика је открио шта је она донела славном бенду.

- Јелена је донела енергију са својим младим годинама која је требала овом бенду, она је укапирала да је то њена кућица, за разлику од осталих певачица. Она је имала понуде да за озбиљне паре крене у соло воде, ту је мени показала да је лојалан човек, а лојалност нема цену у послу који се зове шоубизнис – закључује Жика у емисији "Премијера - Викенд Специјал".

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)