ФУТА И ЛАЋА ОТКРИЛИ КАКО ЋЕ МАРИНА БИТИ САХРАЊЕНА: Испуниће њену последњу жељу, а ево ко ће моћи да присуствује сахрани

Novosti online

24. 09. 2021. у 10:50

СИН покојне Марине Туцаковић објавио је на друштвеним мрежама да ће његова мама бити сахрањена следеће недеље у кругу породице.

ФУТА И ЛАЋА ОТКРИЛИ КАКО ЋЕ МАРИНА БИТИ САХРАЊЕНА: Испуниће њену последњу жељу, а ево ко ће моћи да присуствује сахрани

Фото: Принтскрин

- Како би се њене последње жеље поштовале и како би заштитили своје најближе од епидемије, на нивоу породице смо одлучили да се опело одржи искључиво за најужи круг пријатеља и родбине. Број присутних у капели неће бити више од 10, уз обавезан сертификат о вакцинацији и поштовање свих мера. Неће бити руковања и љубљења. Колико год да смо тужни, морамо бити пажљиви. Апелујемо на све који су хтели да присуствују сахрани да остану у својим кућама, и да одају почаст Марини слушањем њених песама, те да се опросте од ње интимно. Комеморација ће бити одржана након 40 дана за ширу јавност, како би сви могли да се опросте од ње. Хвала свима на разумевању. Ожалошћени, Александар Радуловић и Милан - пише у објави.

Фото: принтскрин/ лаццаоффициал

Она је написала бројне хитове највећим звездама са музичке сцене бивше Југославије. Била је чланица жирија у музичким емисијама „Операција тријумф“ и „Пинкове звезде“.

БОНУС ВИДЕО: 

Глоговац је погрешио факултет, али је ту грешку, на срећу, исправио

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)