РАДА МАНОЈЛОВИЋ ЗАВРШИЛА У ХИТНОЈ: Популарној певачици позлило од последица короне!

Novosti online

24. 09. 2021. у 00:49 >> 01:39

УПРАВО је то био један од разлога зашто позната певачица у протеклом периоду није наступала.

РАДА МАНОЈЛОВИЋ ЗАВРШИЛА У ХИТНОЈ: Популарној певачици позлило од последица короне!

Фото: Инстаграм

Како се Рада још није опоравила, певачица има наводно страшне последице, па је недавно завршила у хитној, тим поводом се огласио њен познаник и истакао у ком је стању атрактивна плавуша тренутно:

- Рада је имала блаже симптоме и била је у стану у изолацији са сестром Мајом, јер су обе биле заражене. Пила је терапију и витамине, међутим, када је добила тест да је негативна, почела је да се замара све чешће и да има бол у грудима. Приписала је то све последицама које су остале услед короне, међутим, недавно је добила напад, па је морала да оде право у хитну. Она је иначе одмах након карантина почела да ради, баш је дала пун гас, да надокнади те две недеље што је морала да мирује, и наравно, префорсирала се. Једно вече јој је било баш лоше, пожалила се сестри Маји да је стиска неки бол у грудима… А кроз неколико минута почела је да се гуши. Маја је одмах ставила у кола и одвезла код лекара. Тамо су је задржали три сата - тврди извор па наставља:

- Након те ноћи отишла је у село код својих како би се мало изоловала и одморила. Сестру је замолила да не говори оцу и маћехи да је била у хитној, јер су се секирали док су њих две биле заражене. Сад ће мало да повуче ручну, одрадиће наступе које је заказала, али ће све дневне обавезе пролонгирати како би била што одморнија. Уплашила се јако, тек сада је свесна да треба времена да јој се организам и тело одморе и опораве - завршава извор.

(Ало.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)