ПОРОДИЦА МИ СЕ СРУШИЛА ЗБОГ ПРОКЛЕТЕ ДРОГЕ: Ана Николић гори од беса због оптужби да је наркоманка - Одговараћете и платити огромну казну

Новости онлајн

23. 09. 2021. у 17:58

ПЕВАЧИЦА Ана Николић од јутрос ратује са хејтерима на друштвеним мрежама, а сада је јавно објавила рат свима који су јој у коментарима поручили да је наркоманка.

ПОРОДИЦА МИ СЕ СРУШИЛА ЗБОГ ПРОКЛЕТЕ ДРОГЕ: Ана Николић гори од беса због оптужби да је наркоманка - Одговараћете и платити огромну казну

Фото: Принтскрин

Јасно им је ставила до знања да недозвољене супстанце никада није користила, као и то да сви који тврде супротно, то ће морати да докажу.

- Мој живот, љубав мог живота, сви идеали, породица су се срушили и нестали због проклете дроге. Имам велики проблем када ме неко прогласи наркоманком. Али свако може да пише шта хоће. Мораће свако то и да докаже или плати огромну казну. У себи мислите шта хоћете… Али ко се усуди да уз име Ана Николић стави "дрогирана", "наркоманка", мораће да за то и одговара - јер је то ноторна лаж - упозорила је певачица.

- Све може, ово је отворен профил. Али свако ко уз моје име спомене дрогу, одговараће за то и мораће јавно да се извини мени лично. Али свако ко још једном уђе на мој профил и мене прогласи "наркоманком", мораће да сноси консеквенце. Ја сам јавна личност, али оптужити неког да се дрогира, ко то у животу није радио. Па одговараће свако! Свако без изузетака - била је оштра Николићева.

Бонус видео:

Романа Панић у шетњи на савском кеју у Београду

 

(Пинк)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)