ЕВО КАКО ЈЕ НАСТАЛА ЧУВЕНА "ЗОРА": Марина Туцаковић написала је велики хит Неде Украден због којег је плакала цела Југославија

Новости онлајн

22. 09. 2021. у 23:53

ЈЕДНА од најчувенијих песама које је написала Марина Туцаковић јесте "Зора је", коју је отпевала Неда Украден.

ЕВО КАКО ЈЕ НАСТАЛА ЧУВЕНА ЗОРА: Марина Туцаковић написала је велики хит Неде Украден због којег је плакала цела Југославија

Фото: Принтскрин

Песма је расплакала целу Југу, а и данас важи за непревазиђени хит, а како је певачица открила, у овај хит испрва нико није веровао. Такође, многи зне знају да је сама песма имала и потпуно другачији текст.

- Зора је песма која је мој највећи хит, то је била песма у коју нико није веровао. Првобитно је требало да се зове "Милане лабуде", а мени се допала мелодија. Другачије се тада радило. Ја сам хтела да буде зора је или поноћ је и њој се допало како сам ја то замислила.

Фото ATA Images

- У то време Марина се породила са својим првим сином, имала је наравно пуно посла као мајка око мале бебе, која је имала проблема са здрављем, а ми смо имали мало времена. Када је то отишло у етар у фебруару 1985. године, ја нисам могла улицама да ходам. Прво слушање и народ је долазио око мене, ја нисам могла да верујем о чему се ради - каже Неда, која је навела да су страни продуценти долазили и препознали као велики хит.

То вам је као седмица на лотоу, то је сан сваког певача. Али то није био хит који је рађен на мишиће - рекла је Неда Украден.

(Пинк)

БОНУС ВИДЕО: 

САХРАЊЕН ДУШАН ИВКОВИЋ: Пуштени Дудини голубови

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)