ПОРЕД ГЛУМЕ ЗАВРШИЛА ЈОШ ЈЕДАН ФАКУЛТЕТ: Милица Томашевић сада игра младу Јованку Броз - "Била сам принуђена да се сналазим"

Новости онлајн

22. 09. 2021. у 09:59

МИЛИЦА Томашевић једна је од најпопуларнијих глумица млађе генерације, славу је стекла у серији "Игра судбине", а мало је познато да је завршила чак два факултета.

ПОРЕД ГЛУМЕ ЗАВРШИЛА ЈОШ ЈЕДАН ФАКУЛТЕТ: Милица Томашевић сада игра младу Јованку Броз - Била сам принуђена да се сналазим

Фото В. Данилов/GFC

Глумица у серији "Јованка Броз и тајне службе" игра супругу Јосипа Броза Тита до педесете године живота, док је Јованкин лик након тог периода оживела Снежана Савић.

- Била је жена председника Југославије на врхунцу његове моћи, и несумњиво је имала глас у доношењу разноразних одлука. Постоје теорије о томе ко ју је и зашто довео у Бели двор, за кога је радила и ко је радио за њу... Скоро све је доведено у питање, осим њене способности да ствари држи под контролом колико је то било могуће. Била је Титова сенка и водила је рачуна о свему. Колики је био њен утицај, то јесте централна тема серије - објаснила је Милица.

Милица Томашевић детињство је провела у родном Зубином Потоку, где је живела до 13. године, када се преселила у Београд. Била је мис Косова и Метохије 2011. године, а упоредо са Факултетом уметности у Косовској Митровици завршила је и економију. Ипак, глума је, како истиче у интервјуима, на првом месту.

- Размишљала сам о архитектури, али је избор пао на економију, па сам упоредо са оним за глуму полагала пријемни и за економски факултет и била прва на ранг-листи. Онда сам одлучила да завршим и једне и друге студије и била принуђена да се сналазим, по три месеца сам проводила код куће и у Београду и некако успевала да увек све уклопим. Било је тешко, али сам издржала, а сад ми економија добро дође да се снађем. Чак ме и колеге често питају за економски или банкарски савет - изјавила је Милица једном приликом за "Глорију".

Видео новости:

КАД ЦЕЦА НАПРАВИ СТОРY: Светлана Ражнатовић и њена инстаграм "прича"

 

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)