ГОДИНУ ДАНА НИЈЕ ВИДЕО ЋЕРКУ: Наташа Беквалац нуди Луки Лазукићу да успоставе контакт, он одбио и даје само 13.000 месечно за Катју

Novosti online

21. 09. 2021. у 22:47

НАТАША Беквалац покушава да ступи у контакт с бившим мужем Луком Лазукићем, који годину дана није видео њихову ћерку Катју.

ГОДИНУ ДАНА НИЈЕ ВИДЕО ЋЕРКУ: Наташа Беквалац нуди Луки Лазукићу да успоставе контакт, он одбио и даје само 13.000 месечно за Катју

Фото: Архива Новости

На тај корак певачица се одлучила након разговора са стручњацима из Центра за социјални рад. Она је преко запослених послала поруку бившем супругу да би требало да виђа наследницу, али узалуд.

ИТ стручњак, који живи у ванбрачној заједници с плесачицом Слађаном Иванишевић, с којом има сина, према речима саговорника Курира, није се удостојио ни да одговори на позив који му је бивша жена упутила преко надлежних органа. Зарад наследнице, која оца није видела дужи временски период, Беквалчева је била спремна на договор који би био у интересу девојчице, али од тога нема ништа док се он не одазове на позив.

Подсетимо, суд је крајем 2020. године донео одлуку да је само Беквалчева старатељ девојчице, а да Лука има право да виђа ћерку сваког другог викенда, и то у контролисаним условима Центра за социјални рад. Он се није ни борио да добије једнако старатељство, али се зато изборио за најминималнију алиментацију која се додељује социјалним случајевима.

 

Пријавио тешку операцију кичме

Лука је пријавио минималац и суд је одредио да он мора да јој исплаћује месечно 13.000 динара. У међувремену се привремено одрекао виђања детета. Тада је Центру за социјални рад пријавио тешку операцију кичме, због чега наводно није био у стању да долази и проводи време с наследницом.

- Откако се пре три и по године догодило насиље у породици, некадашњи супружници немају ама баш никакву комуникацију. Наташа је водила дете у договореним терминима у Центар за социјални рад, али се Лука последњих дванаест месеци није појављивао. То је почело да је забрињава. Раније се мање-више редовно одазивао, а онда је нестао. Наташа жели да ћерка има однос са оцем, па је разговарала са запосленима у центру јер је била сигурна да ће се њима одазвати на позив. То се није догодило. Лука није показао интересовање за виђање с дететом - закључује извор Курира.

Фото: Инстаграм

Лука и Наташа из времена љубави

 

Осуђен на осам месеци, развод због насиља

Лука Лазукић и Наташа Беквалац разишли су се након што га је у априлу 2018. године она пријавила за породично насиље. Он је осуђен на условну казну од осам месеци затвора с роком провере од три године. Суд му је такође продужио меру забране приласка бившој супрузи. Њих двоје су осам месеци били у брачној заједници, а певачица је пре њега имала два брака - један с некадашњим ватерполистом Данилом Икодиновићем и други с бившим рукометашем Љубомиром Јовановићем. Лазукић такође иза себе има брак и ћерку, а живот је после Беквалчеве наставио с Наташином суграђанком Слађаном Иванишевић, док је певачица одлучила да више не жели да стаје на луди камен.

Фото: Архива "Новости"

Слађана и Лука

БОНУС ВИДЕО - ЗДРАВКО ЧОЛИЋ ПЕВА НА ВЕНЧАЊУ ТЕРЗИЋЕВОГ СИНА: Младенци плесали док им је Чола певао на увце

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)