МЕКО СРЦЕ МАРИНЕ ТУЦАКОВИЋ: Послузи дала 2.000 евра за њихову крсну славу

Novosti online

21. 09. 2021. у 13:40

МАРИНА Туцаковић која је недавно изгубила битку са опаком болешћу, одувек је била меког срца и волела да помаже људима око себе.

МЕКО СРЦЕ МАРИНЕ ТУЦАКОВИЋ: Послузи дала 2.000 евра за њихову крсну славу

Фото: АТА

Она је свесрдно помагала Мирославу Танасијевићу, који је годинама радио за њу и са којим се окумила. Поред тога што га је редовно плаћала за обављање физичких послова у кући, као и за повремено помагање у компоновању и писању, одлучила је да за његову славу потроши 2.000 евра.

- Годинама то радим јер смо Мирослав и ја кумови. Крстила сам му све четворо деце. Преузела сам припремање његове славе и заиста се потрудим да им направим разне врсте јела и обезбедим храну и пиће за његове госте, али и да им остане у изобиљу када прођу свечани дани - испричала је за "Блиц" 2014. ауторка многобројних хитова, Марина Туцаковић.

Она је додала како се на слави Свети Никола коју слави њен кум у Рипњу, не задржава много, однесе послужење и увери се да је све како треба.

- Не задржавам се дуго јер тог дана слави и Цеца Ражнатовић, а њену славу не пропуштам. Попијем кафу у Рипњу, уверим се да је све океј и идем даље - рекла је тада Марина.

Подсетимо, Марина Туцаковић ауторка највећих хитова, преминула је у недељу увече, после дуге борбе са тешком болешћу. 

БОНУС ВИДЕО:

Како су познати блатили Србију, а од ње живе?

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)