"ИДЕМ ЈА КОД МОГА МИШЕ": Марина Туцаковић је у последњем разговору за медије предвидела крај

Новости онлајн

20. 09. 2021. у 22:47

ЈЕДАН од последњих интервјуа Марина је дала за Српски телеграф, а у исповести је причала да осећа да јој се ближи крај, те да ће ускоро да оде у загрљај свом Миши, покојном сину Милошу Радуловићу.

ИДЕМ ЈА КОД МОГА МИШЕ: Марина Туцаковић је у последњем разговору за медије предвидела крај

Фото: Принтскрин

Ауторка најбољих текстова домаћих песма Марина Туцаковић, чију смрт многи доживљавају као крај једне епохе кад је музичка сцена у питању, преминула је у недељу у 67. години живота у КБЦ "Драгиша Мишовић" после тешке и дуге борбе с карциномом дојке, а који је у међувремену метастазирао на мозак, плућа и кости. Међутим, пред крај живота је није заобишао ни коронавирус, који је био кобан по њу.

 У последњој исповести је причала да осећа да јој се ближи крај, те да ће ускоро да оде у загрљај свом Миши, покојном сину Милошу Радуловићу, који је трагично преминуо пре 13 година и од чије смрти се никада није опоравила.

С друге стране, истакла је да једино за чиме жали јесте што се растаје од другог сина Милана.

Туцаковићева је испричала да је, упркос борби с тешком болешћу, због Лаће и супруга Александра Радуловића Футе духом живела као да је здрава, те да им је дала добар пример како и они после њеног одласка треба да наставе даље.

- Стање ми није ни добро ни лоше јер се мења из дана у дан. Трудим се да живим као да сам здрава, не волим правила и често их кршим. Нисам се ничега одрицала. Волим да путујем, понекад попијем чашицу алкохола, а умем и да запалим с времена на време. Онда сам одједном осетила да ме напушта снага. Фути сам говорила: "Идем ја полако код мог сина Мише! Мирна сам јер Лаћа може даље без мене. Јак је он." Милан је много бринуо о мени, на тренутке ми је било много жао кад видим да се секира, а не могу ништа да променим. Фута је нон-стоп са мном, ретко да смо било шта радили одвојено. Нисам ни у једном моменту очајавала. И кад је било најгоре, умела сам да кажем себи: "Добро је, Марина, жива си и све је у реду" - испричала је тада Туцаковићева, којој је последња жеља и била да буде сахрањена поред покојног сина Милоша, који је сахрањен на Новом гробљу у Београду, а ког је затекла у соби без свести када је изненада преминуо 2008.

Без обзира на то што је морала да се пази коронавируса, то Марину није спречило да путује, па је са Футом и сином Лаћом често одлазила у бање и на планине пошто на даље дестинације није могла јер се замарала.

- Путовања су моја страст. Откако влада епидемија коронавируса ретко сам ван куће. Морам да се пазим, али не могу да одолим, а да за викенд не одем бар до неке планине или бање. Прија ми свеж ваздух, дружење и смех, па кад клонем духом, увек су ту драги људи да ме повуку навише - причала је Марина.

(РЕПУБЛИКА)

БОНУС ВИДЕО:

ПИЈАНИ ВОЗАЧ ПРОШАО НА ЦРВЕНО И УСМРТИО ДЕВОЈКУ: Породица настрадале најављује протест

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)