"СПАШАВАЛА ЈЕ НАШЕ ДУШЕ И ВИДАЛА РАНЕ" Саша Поповић потресен због Маринине смрти - Не могу да прихватим ову тужну стварност

Новости онлајн

20. 09. 2021. у 13:14

МАРИНА Туцаковић преминула је у 68. години, након дугогодишње борбе са опаком болести, а некадашњи директор "Гранда" Саша Поповић, потресен због тужних вести, од ње се опростио срцепарајућим речима.

СПАШАВАЛА ЈЕ НАШЕ ДУШЕ И ВИДАЛА РАНЕ Саша Поповић потресен због Маринине смрти - Не могу да прихватим ову тужну стварност

ГОШЋА Марина Туцаковић са Сузаном Јовановић и Сашом Поповићем у јуну у хотелу "Хилтон" , Фото ATA Images

- У оваквим ситуација обично нађем речи... Данас не могу. Веома сам потресен и тужан, потребно ми је време да прихватим ову тужну стварност. О Марини бих могао да говорим данима, али никако у прошлом времену. Огроман, огроман губитак, отишло нам је благо, отишла је жена која је за сваког од нас, и знане и незнане, имала речи утехе - поручио је Саша.

- Саучешће Марининој породици, њеним пријатељима и свима којима је макар једном задрхтало срце на све текстове којима је спашавала наше душе и видала ране. Много ми је жао. Збогом, Маки моја - закључио је Поповић.

Подсетимо, Марина је своје последње дане провела у КБЦ Драгиша Мишовић, где је пребачена пошто јој је у уторак, 14. септембра, позлило, кад је стављена на респиратор, а била је позитивна на корона вирус.

- Истина је. Немојте ништа да ме питате. Хвала вам на разумевању - потврдио је трагичну вест за наш портал Маринин супруг Александар Радуловић Фута.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)