ДИРЉИВ ОПРОШТАЈ ДРАГАНА МИРКОВИЋ ОД МАРИНЕ ТУЦАКОВИЋ: Са тобом одлази читава епоха наше музике (ФОТО)

Novosti online

19. 09. 2021. у 22:37

МАРИНА Туцаковић изгубила је битку после тешке болести у 67. години.

ДИРЉИВ ОПРОШТАЈ ДРАГАНА МИРКОВИЋ ОД МАРИНЕ ТУЦАКОВИЋ: Са тобом одлази читава епоха наше музике (ФОТО)

Фото: Принтскрин

Најпознатији српски текстописац последње дане провела је у КБЦ Драгиша Мишовић, где је пребачена пошто јој је у уторак, 14. септембра, позлило, кад је стављена на респиратор, а била је позитивна на корона вирус.

Драгана Мирковић преко свог Инстаграм профила опростила се од Марине Туцаковић. Певачица је објавила њену фотографију и написала јако емотивну поруку.

- Уметник, револуционар, визионар, али пре свега-човек. Драга моја Марина, хвала ти за све дивне текстове, за најлепше тренутке које смо заједно провеле, незаборавне савете које си ми дала, хвала ти што си овај свет учинила бољим местом својом лепотом душе и својим талентом.

Моје мисли сада иду ка твојој породици, а посебно твом сину Лаци, јер само ми који смо имали срећу да нас у овом животу додирнеш својом величином, можемо макар мало да наслутимо колико су изгубили твоји најближи.

Колико год да сам времена провела са тобом, увек ћу ми бити мало, а са тобом одлази читава епоха наше музике. Путуј са анђелима, драга моја Марина, и нађи мир који заслужујеш. Воли те увек твоја Гага - написала је Драгана Мирковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)