ПОСЛЕДЊЕ ПОЈАВЉИВАЊЕ МАРИНЕ ТУЦАКОВИЋ У ЈАВНОСТИ: Била је у колицима, али као прави борац и дама (ФОТО)

Новости онлине

19. 09. 2021. у 22:17

ТЕКСТОПИСАЦ Марина Туцаковић изгубила је мучну битку са карциномом, коју је водила дуже од три године. Преминула је вечерас, у недељу 19. септембра, у 68. години.

ПОСЛЕДЊЕ ПОЈАВЉИВАЊЕ МАРИНЕ ТУЦАКОВИЋ У ЈАВНОСТИ: Била је у колицима, али као прави борац и дама (ФОТО)

ГОШЋА Марина Туцаковић са Сузаном Јовановић и Сашом Поповићем у јуну у хотелу "Хилтон" , Фото ATA Images

Последњи пут се у јавности појавила 11. јуна 2021. године, на промоцији албума певачице Сузане Јовановић, а тада су се сви присутни обрадовали њеном доласку.

Марина је на догађај стигла у инвалидским колицима, али је и тада зрачила храброшћу и њеном вансеријском енергијом и надом да ће све бити у реду.

Наиме, она је годинама уназад водила тешку борбу са канцером, те се на поменутом догађају појавила у инвалидским колицима, а њено стање је месецима пре тога било стабилно што је показала и приликом овог појављивања.

Фото: И.Маринковић

Марина је одувек важила за праву даму, те је и тада била стилизована од главе до пете. На себи је имала шампањ блузу, а сви су приметили рајф на глави на којем су били бисери.

Том приликом, Марина је за медије изјавила:

- На терапијама сам и наравно, не могу да будем баш добро. С обзиром на ситуацију са корона вирусом имам редовне терапије. У почетку сам их врло тешко подносила, али сада сам се већ навикла.

Туцаковићева је том приликом истакла и да време проводи углавном код куће јер се чува и пази од корона вируса.

- Мало сам изашла, и ја сам жива душа - рекла је она.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)