ФУТА СЕ КРОЗ СУЗЕ ОГЛАСИО: Једва смогао снаге да изговори ове речи после Маринине смрти

Novosti online

19. 09. 2021. у 21:30

МАРИНА Туцаковић изгубила је битку после тешке болести у 67. годину. Најпознатији српски текстописац последње дане провела је у КБЦ Драгиша Мишовић, где је пребачена пошто јој је у уторак, 14. септембра, позлило, кад је стављена на респиратор, а била је позитивна на корона вирус.

ФУТА СЕ КРОЗ СУЗЕ ОГЛАСИО: Једва смогао снаге да изговори ове речи после Маринине смрти

Фото Архива "Новости"

- Истина је - рекао је Фута кроз сузе за Курир.

Подсетимо, Марина је рођена 4.11.1953. године у Београду.

Завршила је Економски факултет у Београду. Њен живот су обележили бројни срећни, али и болни тренуци, а све њих је проживљавала уз подршку и љубав супруга Александра Футе Радуловића. Марина и Александар имају сина Милана, а њихов други син Милош је изненада преминуо 2008. године. Његово беживотно тело је у породичном дому Радуловићевих пронашла његова тадашња девојка Саша.

Марина се од тога никада није потпуно опоравила, а једном приликом је признала како је размишљала о самоубиству, али ипак се окренула послу и утеху пронашла у ономе што најбоље ради, писању песама. Марина је говорила да би волела бити анонимна особа и није волела да се много појављује на телевизији, а кад се појавила на почетку каријере била је под стресом кад би требало да иде у неку емисији. Своје слободно време проводила је са породицом тако што би заједно ручали, а увече би се окупљали и разговарају. Понекад су знали да оду и на неко путовање.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)