МАРИНА ТУЦАКОВИЋ ЈЕ ВОЛЕЛА САМО ЊЕГА: Фута је био њена највећа љубав, увек је био уз њу

Новости онлине

19. 09. 2021. у 21:29

МАРИНА Туцаковић, навећи музички текстописац у региону, преминула је након борбе са тешком болешћу у 67. години.

МАРИНА ТУЦАКОВИЋ ЈЕ ВОЛЕЛА САМО ЊЕГА: Фута је био њена највећа љубав, увек је био уз њу

Фото: Архива Новости

Њен супруг је био наш прослављени композитор Александар Радуловић Фута, и све болне, али и срећне тренутке, је проживљавала уз његову подршку.

Марина и Александар имају сина Милана, а њихов други син Милош је изненада преминуо 2008. године. Његово беживотно тело је у породичном дому Радуловићевих пронашла његова тадашња девојка Саша. Марина се од тога никада није потпуно опоравила.

Марина и Фута/Фото: Архива Новости

Почетком 2018. године јој је дијагностикован малигни тумор дојке, након чега је убрзо и оперисана, а колеге су јој упутиле бројне поруке подршке.

Мало пре њене смрти Фута је говорио о њеном стању, и истакао је да се диви њеној енергији, као и да је она била ведрог духа.

- Марина је пре хоспитализације била активна радила је, писала и стварала и не знам више ни да објасним одакле јој снаге и где црпи енергију - рекао је тада Фута.

Подсећања ради, Марина Туцаковић хоспитализована је у уторак 14. септембра након што јој је потврђена зараза корона вирусом. Њој је указана помоћ у једној приватној клиници а након што јој се стање погоршало Марина је пребачена у болницу "Др Драгиша Мишовић" где је прикључена на респиратор.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)