ТРУДНА МАЈА БЕРОВИЋ: Певачица лепе вести поделила само са најмилијима

Novosti online

18. 09. 2021. у 18:34

ПЕВАЧИЦА Маја Беровић је наводно у другом стању.

ТРУДНА МАЈА БЕРОВИЋ: Певачица лепе вести поделила само са најмилијима

Фото Instagram/mayaberovicofficial

Извор близак певачици каже да је Маја наводно тек на почетку трудноће, а вест о принови веома је усрећила њу и њеног супруга Алена Драгосава са којим је у браку поладеценије.

Маја се добро осећа, па тако још увек одржава наступе и пуни клубове широм региона, а када ће престати са свиркама још увек није познато.

Лепе вести саопштила је за сада наводно само својим најмилијма.

Фото Инстаграм

 

Маја је раније у јавности говорила да има велику жељу да се оствари у улози мајке, а како је тада наводила, због каријере је чекала прави моменат за то.

- Има времена за бебу! Још нисам спремна за то, каријера ми је на првом месту. На неки начин, жртвовала сам потомство због каријере ако тако може да се каже. Мада, ако ћемо реално, још нисам ни осетила да ми је тренутак за бебу. Кад ми проради мајчински инстинкт, радићу на беби – рекла је она за медије 2019. године.

- Жене рађају и у четрдесетима, па никада није касно. Неће ми проћи време ако за три или четири године се одлучим на мајчинство. Желим да радим и да наступам, да снимам, то је мој посао и са радошћу га радим. али у неко догледно време ће се десити и то проширење породице. Једно, двоје, троје, петоро деце – рекла је тада певачица, а колико видимо, планови су јој се остварили.

(24седам)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)