ЖЕНИ СЕ СИН ЗВЕЗДАНА ТЕРЗИЋА: Крем српског друштва на једном месту, свадба у луксузном хотелу

Novosti online

18. 09. 2021. у 17:51

ВАЛЕНТИНА Лопичић и Костадин Терзић данас ће изговорити судбоносно "да", а свадба ће убрзо бити уприличена у свечаној сали једног луксузног хотела у центру престонице.

ЖЕНИ СЕ СИН ЗВЕЗДАНА ТЕРЗИЋА: Крем српског друштва на једном месту, свадба у луксузном хотелу

Фото: Инстаграм

Међу првима стигли су домаћини, и то Костадинова мајка Светлана и сестра Маша Терзић. Обе су блистале у свечаним креацијама, а ништа мање није се ни очекивало од њих на овако битан дан. Убрзо за њима, дошао је и Звездан Терзић, који се одмах упутио у салу хотела.

На списку је око 200 званица које ће забављати оркестар Аце Софронијевића, уз још шест певача.

Међу првима стигли су Владимир Петровић Пижон, председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић, бивши фудбалер Партизана Стефан Бабовић, велики број садашњих и бивших министара у Влади Републике Србије.

Нешто касније на сваду су стигли и спортски директор Звезде Митар Мркела, Данило Вучић, али и многобројне легенде клуба из Љутице Богдана.

Подсетимо, почетком августа су из породице Терзић стигле лепе вести - да ће Валентина и Костадин ускоро други пут постати родитељи. Лепа Црногорка поново је у другом стању, а радосну вест сазнали су убрзо након рођенданске прославе и крштења сина Вука.

БОНУС ВИДЕО:

Није Богдан: На рођендану овај мушкарац спровео Цецу у кућу

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)