ЊИХОВА ЉУБАВ ЈЕ ПОСТАЛА МИТ: Ипак није све било савршено - Ево шта је нарушавало брачну идилу Милене Дравић и Драгана Николића

Novosti online

16. 09. 2021. у 20:24

ГЛУМЦИ Милена Дравић и Драган Николић имали су складан брак и остали заједно и у љубави све док их смрт није раставила. Ипак, далеко од тога да им је сваки дан заједничког живота био идиличан и да нису имали ситне проблеме око којих су расправљали.

ЊИХОВА ЉУБАВ ЈЕ ПОСТАЛА МИТ: Ипак није све било савршено - Ево шта је нарушавало брачну идилу Милене Дравић и Драгана Николића

Фото. В. Данилов

Према изјави Драгана Николића, Милена му је увек замерала што чита новине док једе. Није волео свечане пријеме на које су их често позивали управо из разлога што није могао да једе и ужива у храни.

- Мало сам сељак по том питању. Стидљив сам и избегавам такве пријеме на којима се, каткад, на шведском столу послуже јастози и кавијар. Не волим да једем стојећи, не осећам се пријатно у таквим ситуацијама. Волим да уживам не само у клопи и укусима, већ и у ритуалу кувања. Милена је многоструко бољи кувар од мене. Оно што волим да једем, то знам и да направим. На пример, зими често у рерну убацим кромпир пресечен напола, а преко њега поређам сланиницу. Кад се испече одозго ставим кајмак или сир, у зависности шта имам у кући, и све то у сласт поједем заливајући пивом. Милена увек “луди” кад ме види да читам новине док једем. Откад смо заједно, више од тридесет пет година, говори ми да то раде само простаци. Једном приликом смо отишли у неки париски ресторан просечног изгледа и одличне кухиње. Чим смо ушли, спазили смо човека који је у једној руци држао новине, а у другој кашику. Неколико тренутка касније, кад је господин спустио новине толико да открије лице, схватили смо да је у питању Марчело Мастројани. “Кад може Марчело да чита, зашто не бих могао и ја" констатовао сам гласно док је Милена колутала очима - изјавио је својевремено Гага.

(Србија Данас)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)