ОГЛАСИО СЕ МУЖ МАРИНЕ ТУЦАКОВИЋ: Не идем у болницу, јер и ја имам ковид

Novosti online

16. 09. 2021. у 20:00

ОД како се појавила информација да се здравствено стање Марине Туцаковић нагло погоршало услед заразе корона вирусом, јавност је постала забринута, а вести су се брзо смењивале.

ОГЛАСИО СЕ МУЖ МАРИНЕ ТУЦАКОВИЋ: Не идем у болницу, јер и ја имам ковид

Фото Архива "Новости"

- Марина је добро, много боље него што је била. Ја имам ковид, јуче ми је стигао позитиван резултат тако да не идем у болницу, али сам на сталној вези са докторима - истиче Фута на почетку разговора и открива како је дошло до тога да се Марина зарази корона вирусом:

- Не могу да тврдим где се тачно заразила, али могу да кажем да је ових дана ишла на прегледе, радиологију, чак је и медицинска сестра која је пази заражена. Рекли су нам да је хирургија затворена зато што је вирус ушао на одељење и ко зна, могла је и тамо - наводи композитор и додаје да га је погоршање Марининог здравственог стања забринуло:

- Уплашио сам се, наравно. Али нове анализе су охрабрујуће. Срећом, корона у њеном случају није прогресивна и надамо се да ће тако остати.

Упркос свим недаћама који су их снашли, Радуловић открива да је његова животна сапутница ведрог духа те да свакодневно ради на новим текстовима:

- Марина је пре хоспитализације била активна радила је, писала и стварала и не знам више ни да објасним одакле јој снаге и где црпи енергију - закључио је Фута.

Подсећања ради, Марина Туцаковић хоспитализована је у уторак 14. септембра након што јој је потврђена зараза корона вирусом. Њој је указана помоћ у једној приватној клиници а након што јој се стање погоршало Марина је пребачена у болницу "Др Драгиша Мишовић" где је прикључена на респиратор.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)