ХУМАНИТАРНА АУКЦИЈА ПОЗНАТЕ ГЛУМИЦЕ: Салонке Кетрин Денев продате за 1.300 евра

Novosti online

15. 09. 2021. у 20:01

Салонке, сандале и чизме водећих марки које је носила филмска икона Кетрин Денев продате су на хуманитарној аукцији у Француској.

ХУМАНИТАРНА АУКЦИЈА ПОЗНАТЕ ГЛУМИЦЕ: Салонке Кетрин Денев продате за 1.300 евра

Фото: Depositphotos

 Онлајн аукцијом прикупљено је за добротворне сврхе више од 47.000 евра. Највишу цену колекционари су платили за пар црних салонки дизајнера Ив Сен Лорана - 1.300 евра.

Осим око 125 пари ципела, Денев је на аукцији продала и три мале торбе. Приход ће отићи у организацију "Restos du Coeur" која дели храну онима којима је неопходна и подржава их у њиховом свакодневном животу.

Глумица је и раније помагала ову организацију. Године 2018. је препустила продају своје огромне колекције одеће модном дизајнеру Ив Сен Лорану. Тада је продато укупно око 300 хаљина, капута и других одевних предмета, које је овај креатор деценијама стварао за своју дугогодишњу девојку.     

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (0)

СРПСКА СТРАНА ПРИЧЕ НА СИ-ЕН-ЕНУ: Како је Вучић принципијелном политиком довео до тога да се у свету чује српски глас