ЦЕЦА БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ! Певачица проговорила о породици, дечку Богдану и колегама

Novosti online

15. 09. 2021. у 09:18

ФОЛК звезда Цеца Ражнатовић отворено је говорила о унуку Жељку, дечку Богдану и жирију "Звезда Гранда" којем се недавно прикључила.

ЦЕЦА БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ! Певачица проговорила о породици, дечку Богдану и колегама

FOTO: Ataimages

Цеца каже да сматра да је за њеног унука боље да одраста у Тителу, одакле је њена снајка Богдана, него у Београду.

- Мој унук има лепо детињство, расте у природи са животињама и људима који га воле. Жељко је вољен, пажен и мажен. Пре неколико дана сам ишла у Тител, нисам могла да издржим да га не видим. Чим сам уграбила дан паузе, отишла сам тамо. Провели смо дивно поподне са псима, коњима, живином... Ма где ћеш лепше?! Тамо је прави рај - рекла је певачица.

Она се затим осврнула на то како је протекло снимање прве емисије "Звезде Гранда".

- Жири је баш весео. Стално нешто коментаришу, нимало није досадно. Од чланова жирија једино нисам знала Ђорђа Давида, а са Босанцем никад раније нисам имала комуникацију. Прва емисија ми је била потребна да енергетски осетим све те људе у жирију. Испало је сјајно! - рекла је Цеца.

На питање да ли је уморна од наступа каже:

- Стално сам у авиону или колима. Кратко будем у хотелу јер одмах идем на други наступ. Једва сам чекала да мало стане корона, па да радим и дружим се с публиком.

Цецин дечко Богдан Срејовић својевремено се опробао као глумац, али фолк звезда каже да он не планира да се тиме поново бави.

- Тај филм је снимио раније, док га нисам познавала. Замолила га је другарица да се појави у њеном филму, он јој је учинио, али више нема такве афинитете.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО - Блиста у белом: Драгана Мирковић најавила турнеју

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)