ДУШАН ОПТУЖИО ТАЊУ ДА ЈЕ СИНУ РАЗБИЛА УСНУ: Певачица одговорила - Не желим да се ваљам са њим у блату, шта год да кажем биће шпанска серија

Новости онлајн

13. 09. 2021. у 09:53

ТАМАН када се чинило да је живот Тање Савић постао миран у загрљају синова, бивши муж Душан Јованчевић на све начине покушава да то поремети.

ДУШАН ОПТУЖИО ТАЊУ ДА ЈЕ СИНУ РАЗБИЛА УСНУ: Певачица одговорила  - Не желим да се ваљам са њим у блату, шта год да кажем биће шпанска серија

Foto: Фото: Instagram.com/tanja_savic_private

Иако је Тања довела синове у Србију и по закону је сада њихов старатељ, Душан не пропушта прилику да истакне да она није подобна мајка, те често новинарима шаље преписке с њом, а за које није утврђено да су аутентичне.

Душан је послао поруку у којој наводи да Тања физички злоставља њихове синове и брани им да се чују са њим.

- Сад су ме деца позвала, пробудили су ме јер је овде четири сата ујутро. Баш сам узнемирен. Тања није код куће. Њена сестра их чува. Нашли су телефон који им је одузела. Кратко сам успео да причам с њима. Звали су ме преко Вибера, међутим веза се прекинула - пише Тањин бивши муж, и жали се како певачица бије децу.

- Тања је Ђолету разбила уста. Показао ми је, нисам успео да усликам. Обојица плачу. Затворила су се у собу - тврди он у порукама.

Тања Савић није била изненађена тим његовим тврдањам и покушајем да је оцрни у јавности. Како каже, он то чини годинама само да би од ње направио лошу мајку, а од себе жртву и јавну личност иако то није и за тако нешто нема покриће.

- Ја уопште не желим да се са њим ваљам у блату. Немам коментар јер шта год да кажем, биће то шпанска серија - рекла је Тања.

- Нећу ништа демантовати јер би то било као да се правдам, а са друге стране, што више негираш један део публике верује да је баш он у праву. Душан очајнички вапи за популарношћу, а да би до тога дошао, не бира средства. Ја у томе нећу учествовати, а поготово нећу допустити да моја деца трпе због тога - закључила је Тања Савић.

Деца хистеришу када се чују с њим!

- Синови с Душаном нису у контакту јер су тада много бољи и мирнији. Чим се чују с њим, постану агресивни и бацају ствари по кући. Засад сам им ускратила сваки контакт јер је тако најбоље, а то ми је и дечји психолог саветовао - рекла је тада певачица.

Бонус видео:

КАД ЦЕЦА НАПРАВИ СТОРY: Светлана Ражнатовић и њена инстаграм "прича"

 

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)