КРИЛА СЕ ПОД ТЕЛИМА МРТВИХ ЉУДИ, КАКО БИ ПРЕЖИВЕЛА: Потресна породична прича Миле Јововић, о којој се мало зна (ФОТО)

Новости онлине

12. 09. 2021. у 21:52

ПРОСЛАВЉЕНА холивудска глумица Мила Јововић рођена је у Украјини 1975. године.

КРИЛА СЕ ПОД ТЕЛИМА МРТВИХ ЉУДИ, КАКО БИ ПРЕЖИВЕЛА: Потресна породична прича Миле Јововић, о којој се мало зна (ФОТО)

Фото: Инстаграм/Мила Јововић

Мајка јој је руска глумица Галина Огинова Јововић, а отац српски доктор Богдан Јововић, чија породица води порекло из Црне Горе. Мила о својој приватности и коренима не прича често у јавности, међутим, једном приликом одлучила је да подели потресне детаље из живота чланова њене породице.

Мила је, наиме, једном приликом објавила фотографију своје баке Татјане Ивановне, која је проживела прави пакао током Другог светског рата. Како је глумица испричала том приликом, њена бака је свакодневно гледала смрти у очи, а током борбе за преживљавање, претрпела је језиве сцене.

– Моја бака Татјана Ивановна са 16 година прикључила се војсци као болничарка и стигла до Берлина. Спасавала је животе, а свој једва. Крила се под мртвим телима све време како би преживела. Ова девојчица је имала тако тежак живот и гледала свакодневно смрти у очи. Потом се вратила и започела живот од нуле, подигла двоје деце као самохрана мајка. Увек ћу се сећати колико је била дивна. Срећна сам што сам с њом била неколико месеци пре него што је преминула, изводила је у шетње док је била у колицима и причала са њом о животу. Ти тренуци су више него посебни. Волим те, бабушка, много нам недостајеш! – написала је Мила уз фотографију своје баке.

Оно што је неоспорно, поред врло мучне и тешке животне приче њене баке, јесте то да Мила ликом неодљиво подсећа на њу.

(Стил Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

У БЕЛЕКУ, У ХЛАДУ БОРОВЕ ШУМЕ: Величанствени хотел из ланца познатог по одличној услузи, квалитету и богатим садржајима