ТАДА САМ ЗНАЛА ДА ЈЕ ПРАВИ: Александра Пријовић открила чиме је супруг освојио

Новости онлајн

08. 09. 2021. у 17:00

АЛЕКСАНДРА Пријовић признаје да се заљубила у Филипа Живојиновића већ на првом састанку, када јој је купио пакет воде.

ТАДА САМ ЗНАЛА ДА ЈЕ ПРАВИ: Александра Пријовић открила чиме је супруг освојио

Фото: Инстаграм/aleksandraprijovic

Певачица каже да ју је пасторак Лепе Брене тим поклоном оборио с ногу.

- Одушевио ме је први пут када је требало да дође код мене. Питао ме је шта ћу да пијем и једем, како би донео код мене у стан. Рекла сам му да нећу ништа, јер у почетку, када вам се неко свиђа, нисте ни гладни ни жедни. Међутим, он је инсистирао да му кажем и ја сам рекла да пијем само воду. Када сам му отворила врата, видела сам да је донео пакет воде! Тим гестом ме је купио за цео живот, јер сам тада схватила да обраћа пажњу шта причам. Па ко би вам донео пакет воде када се подразумева да у кући имате воду?!

Александра каже да је већ тада схватила да је Живојиновић идеалан мушкарац за њу.

- Чим сам упознала Филипа, знала сам да ће то бити љубав за цео живот. На њему се види да је добар. Увек ми је било битно да неко има добру душу, а његове очи зраче добротом. То сам приметила чим смо се упознали - испричала је Прија и додала да је те ноћи пао први пољубац.

- Наш први пољубац десио се у мом стану на Вождовцу. И данас памтим сваки детаљ те вечери, која је била савршена. Одмах ме је освојио манирима, начином размишљања и ставовима. Још тада сам знала да ћу се удати за њега и да је он онај прави. Тако је на крају и било! После три године забављања, Прија и Филип венчали су се 21. јуна 2018. Сина Александра добили су 6. марта 2019. године.

Филип и Александра пре венчања купили су вилу на Бежаниској коси коју су платили 500.000 евра.

Прија се такмичила у "Звездама Гранда" и често је сретала Филипа.

- Искрено, не сећам се где смо се Филип и ја упознали. Годинама сам га сретала на разним местима у пролазу. Виђали смо се код Брене и Бобе на рођенданима и приватним журкама, на којима сам често певала. Медутим, то све је било некако у пролазу, без званичног упознавања.

(АЛО)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)