ЗОРИЦА БРУНЦЛИК О ПОЧЕТКУ РОМАНСЕ СА КЕМИШЕМ: Нисам могла да га смислим

Новости онлајн

08. 09. 2021. у 17:24

ЗОРИЦА Брунцлик је већ годинама у браку с Мирољубом Аранђеловићем Кемишем, који јој је и највећа подршка и највећа љубав у животу, а сада је отворила душу и открила како му је пришла и купила га за сва времена.

ЗОРИЦА БРУНЦЛИК О ПОЧЕТКУ РОМАНСЕ СА КЕМИШЕМ: Нисам могла да га смислим

Фото ATA Images

Певачица је открила да то није била љубав на први поглед, јер хармоникаш уопше није био по њеном укусу, као и да Кемиш тада није желео да се веже за жену која има троје деце.

- Када сам га срела, нисам знала да је он човек за мене. Нисам могла да га смислим. Много је био препотентан, био је и мршав за мој укус. О њему се причало у свим круговима, а на мене није обраћао пажњу. Љубио ми руку као тетки - присетила се Зорица Брунцлик у емисији "Из профила".

- Убиће ме што причам ову причу. Били смо заједно на концерту, а моје колеге и ја га чекамо у колима да кренемо у хотел. Устанем ја и затекнем га како седи на коферу од хармонике, онако згодан до бола, а око њега десет лепотица. И ја их питам: "Шта радите ви с мојим мужем?" - објаснила је Зорица кроз смех како је направила први корак, иако су тада били само колеге и купила га за сва времена.

Кемиш ипак није успео да одоли Зорици, с којом је у складном браку више од тридесет година.

(МОНДО)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)