МОНИКА ЛЕВИНСКИ О АФЕРИ СА БИЛОМ КЛИНТОНОМ: Најгори тренуци у животу младе приправнице у трећој сезони серије

Novosti online

08. 09. 2021. у 11:54

РАЈАН Марфи одлучио је да трећу сезону серије Impeachment: American Crime Story посвети скандалу који је пратио Монику Левински због Била Клинтона, али није то желео да уради без њених изјава. Дао јој је прилику да одговори на сва питања која су јој се наметала у прошлости, али снимање серије присетило је Монику на старе трауме које је проживела због афере.

МОНИКА ЛЕВИНСКИ О АФЕРИ СА БИЛОМ КЛИНТОНОМ: Најгори тренуци у животу младе приправнице у трећој сезони серије

Архива

Уочи снимања серије Моника је ангажовала је психотерапеута специјализованог за трауме како би са њом прошао кроз читав процес. Мониаа је била копродуцента треће сезоне серије која се састоји од десет епизода, што је био велики изазов за њу.

- Нервозна сам јер ће људи видети неке од најгорих тренутака мог живота и понашање због којег жалим - рекла је Моника.          

Левински није тада хтела да буде у центру медијске пажње. Линда се представљала као Моникина пријатељица, али је потајно снимила њихов 22 сата дуг разговор. Насловнице бројних новина месецима су биле посвећене њиховој афери.

Много пута Моника је изјавила како жали због својих поступака, док је Клинтон рекао како му је афера с њом била краткотрајна разонода те је свој брак с Хилари наставио као да се ништа није догодило.

Линда Трип је крајем деведесетих снимала телефонске разговоре између Била Клинтона и младе приправнице. Снимке је предала тужиоцу Кенету Стару, који је водио истрагу о Клинтоновој администрацији.

Тако се целом свету разоткрила афера између ожењеног председника и тада 22-годишње девојке. Многи су тада почели да осуђују и вређају, али и да прети Моники, која се неко време крила од јавности.     

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЈОРГОС ДАЛАРАС ОТВОРИО 23. ГИТАР АРТ ФЕСТ: Грчки музичар одржао двочасовни концерт