СВИ СУ ЗНАЛИ ДА ЈЕ ВАРАО КИМ: Кање Вест чак признао да је спавао и са групом девојкама на турнеји

Novosti online

03. 09. 2021. у 23:41

БЛИСКИ људи Кање Веста су знали да је преварио Ким Кардашијан, а репер је чак признао да је спавао и са групи девојкама на турнеји по Сан Паблу.

СВИ СУ ЗНАЛИ ДА ЈЕ ВАРАО КИМ: Кање Вест чак признао да је спавао и са групом девојкама на турнеји

Фото ЕПА

Кање је преварио Ким док се борио са алкохолизмом, а поуздани извор је рекао за "Тхе Сун" да је звезда имала више од једног испада и да су они са његовог платног списка били потпуно свесни тога.

- Није била тајна међу онима који су блиско сарађивали са њим да је преварио Ким након што се Саинт родио - рекао је извор.

Он је додао да је причао о односима са групи девојкама и ушао у луде детаље о својим сексуалним сесијама, врло сликовито, а речи које је користио су биле страшно просте.

- Нико није могао да верује у оно што говори пред свима, чинило се да има епизоду и да је био маничан. Касније је лупао глупости и људи су покушавали да га смире и ставе под контролу. Заиста је било срцепарајуће гледати јер је било јасно да му је много лоше и да му је потребна помоћ, а начин на који је Кање све заташкавао је изгледало као да не би могао то дуго да скрива - ексклузивно је рекао извор за "Тхе Сун" магазин.

Чини се да је и признао своје неверство у песми ""Hurricane"" са новог албума "Донда", у којој пева о "новој девојци" и како је још увек у игри.

Чињеница је да ће Ким вероватно да пролази кроз много тешких момената будући да је Кање кроз своју музику говорио о свом животу, а њихова деца ће једног дана да схватити шта ти текстови значе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)