БОДРИЛА МЕ СА ТРИБИНА НА МЕЧЕВИМА: Боба Живојиновић открио све детаље дружења са принцезом Дајаном

Новости онлајн

01. 09. 2021. у 18:30

ЈУЧЕ се навршило 24 године од смрти принцезе Дајане.

БОДРИЛА МЕ СА ТРИБИНА НА МЕЧЕВИМА: Боба Живојиновић открио све детаље дружења са принцезом Дајаном

Фото архива ВН

Упркос годинама које су прошле, успомена на њу не бледи, а њена породица се труди да сваки важан датум обележи на посебан начин. 

Оно што мало ко зна јесте да је британска принцеза била велика пријатељица нашег прослављеног тенисера Слободана Бобе Живојиновића.

Наш прослављени спортиста је једном приликом признао да је имао част да упозна Лејди Дајану 1987. године непосредно пред почетак „Вимблдона“ и да је она била његов верни навијач.

– Навијала је за мене са трибина, иако је краљевска породица имала ВИП ложу. Велика је ствар кад на меч дође да те бодри особа попут ње – испричао је Живојиновић и истакао да су они били добри пријатељи.

– Била је предивна жена, њена величина била је у томе што је нормално комуницирала са свима. Наши дугачки разговори сводили су се на приче о свакодневним стварима и нашој деци. Филип је годиште њеног млађег сина Харија, па су нам углавном то биле теме. Филип ју је и упознао. Када сам му рекао да је то принцеза, ништа му није било јасно. Он је, као свако дете, принцезе замишљао попут ликова из бајки, у дугачким раскошним хаљинама.

FOTO: EPA/Depositphotos

Сећање на принцезу завршио је реченицом: “Поносан сам што сам је познавао”.

Подсетимо, синови принцезе Дајане су поводом њеног 60. рођендана још 2017. године поручили статуу у природној величини која је 1. јула ове године била постављена у врту Кесингтонске палате.

(24седам)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)