БИЋЕ И ДРУГА СЕЗОНА: Премијера серије "Певачица" стиже на Суперстар 11. септембра

М. Ј. М.

27. 08. 2021. у 10:20

ЉУБИТЕЉЕ серија, већ у првој половини септембра, очекују три праве телевизијске посластице, на каналу Суперстар ТВ.

БИЋЕ И ДРУГА СЕЗОНА: Премијера серије Певачица стиже на Суперстар 11. септембра

Фото И. Цанић

Другу сезону серије "Дуг мору", у продукцији "Телекома Србија" и Monte Royal Pictures, гледаоци ће моћи да прате од 3. септембра, петком у 21.00. Други циклус има 13 епизода, две више од претходног. Радња прати Олгу (игра је Ана Лечић), која је предодређена да промени свет, а улоге тумаче и Драган Мићановић, Нада Шаргин, Вуле Марковић.

Радним данима, на истом каналу, од 6. септембра, у 21.00, почиње да се приказује и ситком "Авионџије", креатора Саше ал Хамеда. Прича прати згоде и незгоде летачке посаде у компанији за путнички авио-превоз, пилота, стјуардеса, стјуарда и механичара, који се преплићу са судбинама путника на летовима широм планете.

 Нада Шаргин у "Дугу мора", Фото Monte Royal Pictures

Дуго ишчекивана серија "Певачица", аутора и сценариста Предрага Антонијевића и Наташе Дракулић и редитеља Милоша Кодема, премијерно ће се емитовати на каналу Суперстар ТВ од 11. септембра, викендом у 21.00. Иначе, серија је обновљена за другу сезону пре почетка приказивања првог циклуса. Поред певачице Милице Павловић, главне улоге тумаче глумци Јелена Грујичић, Милош Тимотијевић, Игор Ђорђевић, Наташа Нинковић, Никола Ракочевић, Бранка Пујић, Даница Максимовић. Радња у 12 епизода, прати младу музичку звезду у успону, Ивану Лазић, која после победе на музичком такмичењу "Суперглас" добија све о чему је икад сањала: живот у великом граду, славу, популарност, љубав. Међутим, док се труди да заборави претходни живот, дешава се низ мистериозних ствари које ће се завршити њеним убиством. Поред полиције, приватни детектив Бојан ради на расветљавању овог случаја и у истрази се суочава са ирационалним светом магије и видовњака. Он схвата да су неки људи спремни да потпишу пакт са ђаволом да би добили оно што желе.

"Авионџије", Фото Hype production promo

РЕПРИЗЕ ИДУ НА СУПЕРСТАР ТВ 2

НА новом каналу Суперстар 2 (некадашњи Стар канал) ће се емитовати квалитетан филмски и серијски садржај, као и репризе домаћих садржаја са канала Суперстар ТВ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)