СЕВЕРИНА И ИГОР СЕ ЗВАНИЧНО РАЗВЕЛИ: Парница је трајала пет дана, брак шест година - певачица поручила „Ја нисам јавна врећа за млаћење“

Ј.КЕРБЛЕР/ЗАГРЕБ, од сталног дописника

20. 08. 2021. у 15:53

ПЕТ дана након што су Северина и Игор Којић поднели захтев за развод, на загребачком суду је и званично окончан њихов брак.

СЕВЕРИНА И ИГОР СЕ ЗВАНИЧНО РАЗВЕЛИ: Парница је трајала пет дана, брак шест година - певачица поручила „Ја нисам јавна врећа за млаћење“

Фото: Принтсцреен/Инстаграм/Северина

Никаквих компликација није било, а како су и судови растерећени због летњих одмора све је ишло експресно брзо. За сада нису на друштвеним мрежама реаговали ни Северина ни Игор, а певачица је последњих дана објављивала слике са летовања и цитирала песму Владимира Назора „Цврчак“.

Фото: Принтсцреен/Инстаграм/Северина

О разлазу популарне певачице и бившег фудбалера дуго се нагађало у медијима, а прве информације о разводу појавиле су се још пре годину дана. У почетку су демантовали медијска нагађања о свађама, али како већ месецима не живе заједно све је било јасније да је вези дошао крај. Сада су у Загребу и разведени "у папирима", а реч је о споразумном разводу.

Послови

Три Северинине фирме које су донедавно биле у минису сада боље послују. За директора је певачица именовала свог менаџера Томислава Петровића, са којим сарађује уз кратке прекиде већ двадесет година.

Брак је трајао шест година, био је турбулентан као и све Северинине везе, а прва озбиљнија нагађања о крају везе била је и наводна свађа певачице са члановима породице Којић у Београду. Шта се догађало иза четири зида није никада до краја објашњено, али је након наводне свађе Северине и мајке Игора Којића певачица престала да долази у Београд.

Фото: Инстаграм/северина

Последњи пут су медији забележили да је Игор Којић био у Загребу истовремено када је у априлу Северина прославила четрдесет и девети рођендан. Виђен је у центру града, али није желео да открије да ли је дошао због прославе Северининог рођендана. Зна се само то да је Којић почетком априла иселио ствари из Северининог стана у Загребу, јер је виђен како носи кофере и одела, док је Игоров отац Драган Којић-Кеба само изјавио новинарима „они су одрасли људи који ваљда знају шта раде“.

Истовремено је Северина наставила битку за старатељство над сином Александром, који је поверен оцу Милану Поповићу. Судски поступак још увек није завршен, а недавно је Северина објавила и неколико фотографија са летовања са сином снимљеним на сплитској риви. Уз то је цитирала стих из песме „Дајем ти рич“ групе Далматино и написала да је прошло 20 месеци како не живи са сином. Милан Поповић се жалио да је Северина слала претеће СМС поруке вештаку и нудила му разне доказе, али и то да је у више наврата одбијала да види сина. Никада се није ни сазнало због чега је суд поверио Александра оцу, јер је реч о тајним документима које службе не смеју да предоче јавности.

Ово лето Северина је имала неколико концерата, међу осталим у Болу, који је био изузетно добро посећен. О плановима за јесен није много говорила, јер ће корона очито одредити још једну годину за све естрадне уметнике који већ месецима не раде као пре.

Северина о Игору

Игор је био диван партнер, подршка и ослонац у тешком раздобљу мог живота и желим му сву срећу света. Знам да сам јавна особа, али нисам јавна врећа за млаћење. Сваки растанак је тежак и молим медије да се суздрже од писања глупости и непроверених трачева. Мени мој живот не можете покварити, а свој још имате шансу поправити - написала је Северина у мејлу за „Јутарњи лист“.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)