ПЛАКАЛА ЈЕ НА САВ ГЛАС: Рада Манојловић одвраћала Милана Станковића од идеје да се замонаши - молила га да размисли

Новости онлајн

19. 08. 2021. у 20:59

ВЕСТ да ће се Милан Станковић замонашити и заувек напустити певање одјекнула је попут праве бомбе. Наиме, певач већ неко време посећује манастир Подмаине код Будве, где проводи по неколико дана.

ПЛАКАЛА ЈЕ НА САВ ГЛАС: Рада Манојловић одвраћала Милана Станковића од идеје да се замонаши - молила га да размисли

Фото: Принтскрин

Он је наводно прекинуо контакт са свим колегама с којима је био близак, а у свом блиском окружењу има само два пријатеља. Чак ни са Радом Манојловић више није контакту. Како пишу домаћи медији, она је преко заједничког другара сазнала да Милан планира да оде у искушенике и тада га је позвала да поприча с њим.

Фото: Printscreen

- Милан се пре две године повукао тотално, ретко где се појављивао кад су јавни догађаји у питању, а временом је прекинуо скоро све контакте и нико до њега није могао да дође. Са Радом је био баш близак, али је у једном тренутку и са њом прекинуо контакт, а она није желела да форсира било шта, него је сматрала да му је потребан мир и да ће се јавити кад осети потребу. Баш је шокирала информација када је чула да Милан има у плану да се замонаши – каже извор и додаје:

- Један пријатељ јој је рекао да је Милан често у Будви и да тамо иде јер је нашао манастир у ком борави и по две недеље. Рада је била изненађена, па је ступила са њим у контакт. Дуго су разговарали и Рада сматра да се Милан јако променио, не може више да га препозна. У току разговора често је спомињао Бога, причао о вери и како је он у манастиру Подмаине нашао свој мир и спокој. Рекао јој је да га естрада не занима и да на њој владају демони. Покушала је да му објасни да је и она верник и да поштује то што он обилази манастире, али га је молила да размисли и да не брза са тако озбиљном одлуком - каже извор близак певачици и додаје:

- Она се плаши да Милан не донесе одлуку због које ће се после кајати, јер зна колико он воли музику и да има још много тога да пружи својој публици. Баш је била упорна, молила га је да то не ради док не буде сто посто сигуран да жели такав пут. Ако би постао монах више никада не би могао ниједну песму да сними. Иначе, Милан је имао неколико фаза кад му је било мука од свега, знао је и да западне у депресију. Сад је саслушао Раду, али јој је рекао да треба да поштује његову одлуку, која год била – завршава извор.

- Не желим да се оглашавам на ту тему. Није на мени да дајем изјаве о томе – била је кратка певачица поводом ових тврдњи.

(Свет)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)