"ИЗДАО СИ МЕ, РАДИШ МИ ИЗА ЛЕЂА": Ана Николић упутила Расти жестоке речи због дуета са Наташом Беквалац

Новости онлајн

05. 08. 2021. у 10:52

АНА Николић и даље не жели да чује за Наташу Беквалац, а ни бившем мужу Стефану Ђурићу Расти неће да опрости што је у тајности снимио дует са новосадском барбиком, па му, кад год јој се укаже прилика, упућује жестоке увреде.

ИЗДАО СИ МЕ, РАДИШ МИ ИЗА ЛЕЂА: Ана Николић упутила Расти жестоке речи због дуета са Наташом Беквалац

Фото: Принтскрин/Ата

Девојка од чоколаде је, пишу медији, реперу послала низ порука следеће садржине: "Немој никада више да ми се обратиш", "Добро ћеш ме запамтити. Издао си ме! Мени си обећао, а онда ми радиш иза леђа", "Све друге су ти важније од мене, мислиш да ћеш да ме уништиш, е па видећеш ти тек ко је Ана"... Према речима извора блиском реперу, поруке су биле толико жестоке да их је непријатно било читати.

Разлог за овакву реакцију Николићеве је тај што је она имала у плану да јој бивши муж уради нов албум и да она буде једина са којом ће снимити дует, о чему су већ разговарали. Ана је додатно осетљива због тога што јој последњи албум није прошао како је планирала, па је спас видела у Расти. Зато је и полудела што она није била та којој ће да уради хитове и у великом стилу је врати на музичку сцену.

С друге стране, Ђурић, како би избегао додатне непријатности са бившом, одлучио је да се не појави на промоцији са Наташом, те је на Црногорском приморју закупио хотел на месец дана.

Ану су, подсетимо, додатно разљутиле и приче да су Наташа и Раста наводно у љубавној вези, али и сазнање да је Новосађанка заказала промоцију на Ади Циганлији баш у исто време када је она певала на отварању једног клуба у Бетон хали у Београду. Зато је тада блокирала своју колегиницу на друштвеној мрежи Инстаграм, иако јој је дотад скоро сваку фотографију лајковала. Уверена је да је све то масло њеног бившег мужа како би јој се осветио јер је знао да између ње и Беквалчеве постоји анимозитет још одраније.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)