"УШЋЕ 3" ПРАВИМ КАД СЕ СВИ БУДУ ВАКЦИНИСАЛИ: Светлана Ражнатовић, за "Новости", о концертима, новом албуму, летовању...

В. М. П.

05. 08. 2021. у 12:14

ФОЛК звезда Светлана Ражнатовић запеваће сутра први пут у клубу "Топ ривер", у аква-парку Југово, поред Смедерева, за који влада огромно интересовање, будући да због пандемије короне дуго није било концертних активности.

УШЋЕ 3 ПРАВИМ КАД СЕ СВИ БУДУ ВАКЦИНИСАЛИ: Светлана Ражнатовић, за Новости, о концертима, новом албуму, летовању...

Фото ATA Images

Летњу мини-турнеју Цеца је почела 10. јула у Љубовији, након чега је наступила у будванском "Топ хилу", највећој дискотеци на отвореном у региону, као и на Стадиону малих спортова у Врњачкој Бањи. После Југова, чекају је Сврљиг (8. август), Соко Бања (12. август), Охрид (14. август), поново "Топ хил" и Будва (15. август), Пробиштип у Северној Македонији (21. август), Лесковац (23. август) и на крају, Градски стадион у Сливници у Бугарској (28. август).

На питање како је одлучила да у петак одржи концерт баш у Југову, Цеца Ражнатовић је за "Новости" рекла:

- Добила сам позив од организатора који су ми рекли да влада огромно интересовање за мој концерт. Са менаџментом сам проверила који је први слободан дан који имам, а који се поклапа са предлогом организатора. Радујем се концертима, они и публика су оно што ми даје снагу и енергију. Сигурна сам да ћемо направити вече за памћење. Зато се сваком концерту радујем као мало дете.

Фото Instagram/cecaraznatovic

Наступала је Цеца често и по Бугарској, у Банском је, на пример, оборила рекорд у посети, када ју је на стадиону слушало и гледало 30.000 Бугара. Па два дана заредом у арени "Армец" у Софији, Варни, Пловдиву, Несебару... Овога пута певаће у Сливници:

- На концертима у Бугарској се увек сјајно проведем. Они, ипак, имају посебну и невероватну енергију. Све време су на ногама, певају и играју. Увек је све крцато и пуно и види се да Бугари баш воле српску музику и српске извођаче.

Многе занима када ће Цеца одржати концерт и у Београду, а неки спекулишу да би могла да репризира стадион "Маракану", где ју је у јуну 2002. слушало 70.000 људи, или да направи "Ушће 3", где је наступала 2006. и 2013...

- Мора да се што више људи вакцинише, како бих могла да направим концерт у Београду - искрено ће, за наш лист, Ражнатовићева.

- Волела бих да то буде "Ушће 3". Гледајте, не желим да неко сутра каже како се на мом концерту проширио вирус, да су се људи заразили короном и слично. Када знамо да смо сви вакцинисани, онда је цела прича много другачија. Ја сам се вакцинисала и, као што видите, ништа ми не фали. Не разумем шта људе спречава да се вакцинишу, да коначно можемо лакше да дишемо.

Последњи студијски албум "Аутограм", иначе, 16. у њеној каријери, Цеца је објавила пре пет година, у јуну 2016. Између "Аутограма" и његовог претходника "Позива" из 2013. прошле су три године, и многима се чекање на Цецине нове хитове одужило, зато је питамо када ће објавити албум...

- Велики број фактора утиче на мој нови албум - признаје певачица.

- Верујте ми да ми никада није било теже, када је снимање песама у питању.

Хиперпродукција је узела маха и довела до тога да ви тешко данас можете да снимите нешто ново, а добро. Својим албумима сам увек померала границе и трудила се да буду квалитетни. Тренутно чекам да Марина Туцаковић буде добро, па ћемо лако за песме. Не желим да по сваку цену снимим албум!

Користи Цеца сваки тренутак да се мало осунча и окупа када је пут нанесе на црногорско приморје. Планира ли кад прође летња мини-турнеја, можда у септембру, да отпутује негде на одмор.

- Зависи од наступа, али, можда одем на неколико дана у Црну Гору или на Кипар - одговара нам.

- Још не знам, али верујем да ћу уграбити неколико дана да се добро одморим.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)