ОГЛАСИЛА СЕ ПРВИ ПУТ НАКОН ПОРОЂАЈА: Николија Јовановић блиста само неколико недеља након што је на свет донела друго дете (ФОТО)

Novosti online

04. 08. 2021. у 16:37

ПОПУЛАРНА певачица Николија Јовановић пре неколико недеља на свет је донела још једну девојчицу, а она и њен изабраник Реља Поповић су одлучили да име за сада задрже за себе. Међутим, од када се породила, ћерка Весне Змијанац се није медијски експонирала, нити гостовала у емисијама, али се сваки њен траг прати на друштвеним мрежама.

ОГЛАСИЛА СЕ ПРВИ ПУТ НАКОН ПОРОЂАЈА: Николија Јовановић блиста само неколико недеља након што је на свет донела друго дете (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/nikolijaofficial

 Како је познато, многим девојкама и женама након порођаја је проблем килажа, због чега се подвргну бројим вежбама, но, код Јовановићеве то није случај.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Наиме, Николија је на Инстаграм сторију објавила фотографију у купаћем костиму, због чега су сви били позитивно одушевљени, јер је њен изглед дошао до изражаја, а витку линију је повратила само неколико дана након порођаја.

Фото: Инстаграм/nikolijaofficial

 

Популарна певачица иначе важи за једну од најатрактвнијих дама на естрадном небу, а како иза себе већ има једну прелепу девојчицу Реу, врло поносно носи титулу "сек*и маме". 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)