"ЈА НИСАМ С УМА СИШЛА": Наташа Беквалац још једном прокоментарисала наводе да је у вези са Растом и сукобу са Аном Николић

Новости онлајн

04. 08. 2021. у 11:32

ПЕВАЧИЦА Наташа Беквалац недавно је објавила дует са Стефаном Ђурићем Растом, а од тада не престаје да се прича о њеном наводном сукобу са реперовом бившом супругом, певачицом Аном Николић.

ЈА НИСАМ С УМА СИШЛА: Наташа Беквалац још једном прокоментарисала наводе да је у вези са Растом и сукобу са Аном Николић

Фото: Принтскрин

Певачица је још једном је прокоментарисала ове наводе, те истакла да се не обазире превише на шушкања о томе да се Ана наљутила на њу због сарадње са Растом.

- Не може да ми смета нешто што не постоји. Медији нису мој живот, ја нисам с ума сишла. Ја генерално нисам имала никакав проблем, нити било какву негативну емоцију са њене стране - рекла је Наташа за емисију "Премијера".

Беквалчева се пре неколико дана вратила са Ибице, где је била са сестрама Кристином и Тањом и са још неколико пријатеља, а тамо су спојили посао и задовољство.

- Пет незаборавних дана, имала сам сјајно друштво. Били смо 5 дана, а три дана смо од јутра до сутра радили. Два дана смо имали за уживање. Прелепо - истакла је она.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)