НЕРАШЧИШЋЕНИ ОДНОСИ? Шта се заиста дешавало између Милоша Буковића и руске плесачице - Откривени непознати детаљи! (ФОТО)

Ђ. С.

03. 08. 2021. у 00:42

ГЛУМАЦ Милош Биковић од јуче је у центру пажње јавности због детаља које су о њему изнеле две бивше девојке, руска плесачица Арина Волошина и српска манекенка Барбара Таталовић.

НЕРАШЧИШЋЕНИ ОДНОСИ? Шта се заиста дешавало између Милоша Буковића и руске плесачице - Откривени непознати детаљи! (ФОТО)

Фото АТА Images

Иза оптужби које је Волошина изнела о Биковићу - да се према њој понашао грубо и да јој је "диктирао живот" - наводно стоје нерашчишћени приватни односи које особе из Биковићевог окружења чак називају "чистом уценом"!

Арина Волошина, која је са Биковићем била у вези око годину дана, током везе сачувала је одређене "детаље" о Биковићу потпуно приватног и интимног карактера.

- Не могу сада да откривам о каквим детаљима се ради јер није на мени да то откривам, када већ нико досад то није урадио. Ипак, морам да истакнем да се не ради ни о каквом "доказу" било каквог кривичног дела, јер тога није ни било, већ о сасвим приватним стварима веома интимне природе за које Милош, једноставно, не жели да се повлаче по медијима - тврди извор "Блица".

Наводно је Биковићу "скренута пажња" да би ти интимни детаљи могли да се "прошетају" до српских таблоида, после чега је он пристао да Волошини да "одређену отпремнину" за крај њихове везе. О каквој се "отпремнини" ради, извор није желео да открива.

Када се "скретање пажње" поновило, Биковић је одбио сваки даљи разговор. Случајно или не, Волошина је ускоро јавно изнела оптужбе на његов рачун и на Инстаграму навела да је Биковић променио понашање према њој када је откривено да су у вези, као и да је према њој био веома груб.

- Око годину дана нисам живела свој живот, пошто сам била у вези са Милошем Биковићем. Морала сам да размишљам о свом имиџу, угледу (што му је најважније, али нажалост, слика на екрану не одговара стварности, посебно је застрашујуће када човек помене Бога на сваком кораку). Имала сам последњу наду да у њему има нечег људског. Али, 31. јула све је потпуно распршено. Човек се понашао веома грубо. У почетку, када се појавила информација да смо заједно, одмах сам предложила да кажем да немам ништа с њим - написала је Арина Волошина на Инстаграму.

Волошина тврди да јој је Биковић тада рекао да се неће више скривати, ако су медији већ схватили да су заједно.

- Ипак, када се све сазнало, променио се према мени, удаљио се, охладио, а ја сам слушала све што ми говори. Када се то догодило, његова реакција, понашање и однос према мени су посебна прича. Слушала сам све што ми је рекао. Данас му нисам девојка, па ми је лакше да говорим о ситуацији, тако да више нема нагађања и питања. А оне вредности о којима прича, не зна за њих, а види само себе, не поштује време, рад, здравље других људи. Посебно када је у питању блиско окружење. Осећај одговорности и осећај кривице за њега је најстрашнији, јер га то гуши, у таквим тренуцима морате мислити не на себе, не на своју удобност и не на своје ја. Животне ситуације које су се развиле откриле су унутрашњост особе са свих страна - закључила је руска плесачица Ана Волошина.

Арину Волошину је подржала српска манекенка Барбара Таталовић, која је са Биковићем била у вези пре Рускиње. Таталовић тврди да је истина све оно што је Волошина навела на Инстаграму.

Фото: Инстаграм/Барбара Таталовић

- У нашој земљи се одавно људскост, искреност и поштење мање цени него репутација. Е, па баш из разлога што велика већина вас мисли да ова млада девојка (Арина Волошина) жели нешто из освете или пораза, ја ћу да се огласим. Све наведено у том тексту препознајем. Могла бих једино да додам низ гнусних ствари које сам доживела из целе ове ситуације, и да од целе ове ситуације направимо један ријалити. То није поента. Поента је да станем у заштиту тој храброј девојци и да маси која верује у фарсу потврдим да то што је написала и те како има смисла - поручила је Барбара Таталовић на Инстаграму.

Фото: Инстаграм/Барбара Таталовић

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)