ХАОС У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА ЗБОГ БОНДА: Опколили хотел због Данијела Крејга, а ево шта је он урадио

Novosti online

02. 08. 2021. у 14:30

УЗ папараце, и десетак ватрених обожавалаца чекало је чувеног Бонда испред хотела у ком одседа, међутим он је успео да неприметно изађе кроз гаражу и оде на снимање.

ХАОС У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА ЗБОГ БОНДА: Опколили хотел због Данијела Крејга, а ево шта је он урадио

Фото ЕПА

Славни глумац Данијел Крејг допутовао је протеклог викенда у Београд ради снимања другог дела филма "Книвес оут". Чим је осванула вест да је Џејмс Бонд у нашој престоници његови фанови нашли су се испред хотела како би се усликали са глумцем.

- По цео дан га вијају папараци испред хотела, а у једном тренутку чак су се ту окупили и његови фанови који су сатима чекали да изађе напоље. Чак је особље хотела покушало да их превари да Крејг није код њих одсео, међутим они су били упорни и више од неколико сати стпљиво чекали - наводи извор који се нашао на лицу места.

Ипак, чувени Бонд искористио је добро знани холивудски трик, те је неприметно изашао кроз гаражу хотела у затамњеном аутомобилу.

Ту је била и аустралијска лепотица Џанел Моне која снима филм са чувеним глумцем.

За разлику од Крејга, она је изашла на предња врата хотела.

Такође, и глумац Дејв Батиста дошао је са колегама у Београд, што је потврдио сликом на свом Инстаграм профилу када је ставио Београд за локацију где се тренутно налазе.Сво троје заједно снимању наставак популарног филма "Книвес оут", у коме играју главне улоге.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)