ОНА ЈЕ ДАМИАНУ СЛОМИЛА СРЦЕ: Имала је разлог да стави тачку на њихову везу

Novosti online

02. 08. 2021. у 11:10

ФРОНТМЕН групе "Монескин" држи до приватности, па се о његовом животу не зна много, али је познато да је на путу ка слави у Италији имао подршку једне девојке... све док није заиста постао познат.

ОНА ЈЕ ДАМИАНУ СЛОМИЛА СРЦЕ: Имала је разлог да стави тачку на њихову везу

Фото: ЕПА

Дамијано Давид (22), певач и фронтмен глам рок бенда "Монескин", који је однео победу на овогодишњој Евровизији, несумњиво је звезда године. Поред гласа и наступа, њега свакако издваја и изузетан изглед, на који је мало ко равнодушан, а посебно су одушевљене жене.

На жалост девојака, Дамијано је срећно заљубљен у инфлуенсерку Ђорђу Солери, али она није прва велика љубав у његовом животу. Како пишу италијански медији, пре везе са Ђорђом, згодни Италијан љубио је извесну Лукрецију Петрарку.

Према писању италијанских портала, није познато колико је њихова љубав трајала, али се зна да се завршила 2017. године, убрзо након што је група "Монескин" очарала Италију учешћем у такмичењу "Икс фактор".

Наводно, Лукреција није могла да се носи с новостеченом славом свог дечка и девојкама које су га пратила у стопу и гледале с дивљењем, па је њихова веза била осуђена на пропаст.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)